3-CMC Crystal - Opinie o produkcie
22.12.2024, 01:45
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 3-CMC Crystal ze sklepu Legal-Dark-Buzz.net
06.09.2026, 20:09
ktoś coś opinie? aż dziwne że tak pusto w tak popularnym wszechobecnie produkcie
07.09.2026, 19:59
Jakby wrzucił jakieś zdjęcia to pewnie by miał dużo klientów ale napisał że zdjęć nie dają więc kota w worku nikt zamawiać nie chce
Be objective and honest.
14.09.2026, 12:32
Często to co widnieje na zdjęciach nie ma nic wspólnego z wyglądu na obrazku. Nie raz zamawiałem śnieżno białe kamienie bo kusiło już z samego wyglądu a przychodził drobny miał w dodatku żółto szary.
14.09.2026, 20:32
Mnie też tu przywiało, bo troszkę głoda mam i chcę coś zamówić. Ile przesyłka średnio idzie? Bo może się skuszę i pierwszy zdam jakąś reckę.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.09.2026, 12:02
No to dopiero bym zamawiał na przyszły tydzień, bo jak ma mi przyjść na przykład w poniedziałek, to akurat wolałbym uniknąć tego, patrząc że bym się od razu za to zabrał. A w robocie, póki co, muszę być na tiptop.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność