Psy policyjne
08.08.2026, 07:50
wildboar30 na takie zapachy, psy zaczęłyby kichać i kręcić nosem.
Co może zwrócić uwagę.
Co może zwrócić uwagę.
27.08.2026, 02:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2026, 02:15 przez agarthaistnieje.)
W skrócie: nie oszukasz 
Psy mają węch selektywny, wyczują wszystko. Przykładowo żeby to przetestować mógłbyś w tym fikcyjnym scenariuszu pomieszać bucha z kawą, człowiek wyczułby kawę z ziołowym tłem, pies wyczuje i kawę i marihuanę oddzielnie. Nie ma sposobu żeby oszukać psa, krążą różne mity o tym że pieprz może zniwelować zapach i oszukać węch psa ale to zwykła bzdura.
Także ja bym po prostu trzymał oczy dookoła głowy i postępował z tym rozsądnie, nie chodził byle gdzie ze świadomością że jest większe ryzyko przeszukania lub użycia psa węszącego.
Nie do końca oszukało by to węch psa.
Jest to środek odstraszający a nie chemikalia mogące znieczulić/oszukać psi węch

Psy mają węch selektywny, wyczują wszystko. Przykładowo żeby to przetestować mógłbyś w tym fikcyjnym scenariuszu pomieszać bucha z kawą, człowiek wyczułby kawę z ziołowym tłem, pies wyczuje i kawę i marihuanę oddzielnie. Nie ma sposobu żeby oszukać psa, krążą różne mity o tym że pieprz może zniwelować zapach i oszukać węch psa ale to zwykła bzdura.
Także ja bym po prostu trzymał oczy dookoła głowy i postępował z tym rozsądnie, nie chodził byle gdzie ze świadomością że jest większe ryzyko przeszukania lub użycia psa węszącego.

(08.08.2026, 08:20)Skittles napisał(a): Pozdro. Poczytaj o tym środku w internecie a wszystkiego się dowiesz.
Nie do końca oszukało by to węch psa.
Jest to środek odstraszający a nie chemikalia mogące znieczulić/oszukać psi węch
Pamiętaj bracie nie podawaj blanta szmacie.

![[Obrazek: Screenshot-2026-08-08-08-18-36-968-com-o...hatgpt.jpg]](https://i.postimg.cc/d33NbTw1/Screenshot-2026-08-08-08-18-36-968-com-openai-chatgpt.jpg)