Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co ostatnio sprawiło Ci radość? 11/06/2026
12.06.2026, 11:23
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
12.06.2026, 18:28
Koncert Taco Hemingwaya
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.06.2026, 06:03
Mi największą radość sprawiło to że wybił dzwon i wyszedłem z puchy.
To naprawdę wielka radość.
To naprawdę wielka radość.
14.06.2026, 14:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.06.2026, 14:33 przez kiertnik82.)
Największą radość sprawia to jak widzę, gdy syn odnosi sukcesy w szkole lub jego osiągnięcia sportowe. W głównej mierze jest to jego zasługa, ale również i moja, ponieważ także poświęcam swój czas na to, żeby mu w tym pomóc i jeżeli to przynosi efekty to później jest zadowolenie z siebie i z niego.
14.06.2026, 15:37
Ub.. święta bożego Narodzenia spędzałem u mamy niestety nie byłem wystarczająco ostrożny przyłapała mnie z blantem,a że jest temu śmiertelnie przeciwna na wskutek czego kazała mi wracać do siebie i że blokuję numery telefonów i że odezwie znowu nie wcześniej jak za trzy lata co wywołało we mnie litr łez i ogólny smutek 

Dzisiaj po raz pierwszy od tamtego grudniowego dnia ponownie odezwała się do mnie co sprawiło mi dużą radość

Dzisiaj po raz pierwszy od tamtego grudniowego dnia ponownie odezwała się do mnie co sprawiło mi dużą radość
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace

![[Obrazek: funny-money-70.gif]](https://i.postimg.cc/NjmJHrwh/funny-money-70.gif)

bezcenny