Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
13.09.2026, 11:40
Nigdy nie wstrzykne nic sobie bo wystarczy mi jak wsiorpie Nepa albo zavapie go bo wtedy mam rehabilitacyjny Funk! I nic wiecej mi nie potrzeba.
14.09.2026, 20:51
Zdecydowanie też sobie nigdy nic nie wstrzyknę. Całe szczęście, że nawet jak ćpam to mam jakieś granice w sobie XD
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.09.2026, 20:55
powiedziałem sobie że nigdy nie zapierdole fentanylu a tu cyk, jak miałem złamaną nogę i mieli mi wrzucić blache i śruby to podali mi fentanyl, pamiętam ułamek sekundy jak wchodziło i światło mi zgasło xD zalał mnie mrok .....
14.09.2026, 21:03
(14.09.2026, 20:55)Skittles napisał(a): powiedziałem sobie że nigdy nie zapierdole fentanylu a tu cyk, jak miałem złamaną nogę i mieli mi wrzucić blache i śruby to podali mi fentanyl, pamiętam ułamek sekundy jak wchodziło i światło mi zgasło xD zalał mnie mrok .....
Po prostu? A porownywalne do czegos z czym sie kiedys spotkales? Czy to po prostu chwila i sen i tyle co bylo bez zadnej wartosci, taki blackout typowy, zostawil cos po sobie typy kac lub cos czy nie?
uczucie moge porównać dosłownie do przedawkowania TUSI. zalała mnie fala 2cb+ketamina+mdma. Pamiętam tylko że poczułem straszny lęk i światło mi zgasło i jak mnie wybudzili to poczułem się w sumie jak nowo narodzony, z czystą głową można powiedzieć że resecik mi zajebali na głowę tym fentanylem. nie miałem żadnego kaca właśnie byłem w szoku.
14.09.2026, 21:18
(14.09.2026, 21:08)Skittles napisał(a): uczucie moge porównać dosłownie do przedawkowania TUSI. zalała mnie fala 2cb+ketamina+mdma. Pamiętam tylko że poczułem straszny lęk i światło mi zgasło i jak mnie wybudzili to poczułem się w sumie jak nowo narodzony, z czystą głową można powiedzieć że resecik mi zajebali na głowę tym fentanylem. nie miałem żadnego kaca właśnie byłem w szoku.
Hmm ciekawe bardzo, czyli co fentanylowa terapia zamiast ayahuasca haha. Dzieki za odp ciekawy temat, a wartosci przeciwbolowe zostaly lub brales opioidy po? I miales np zauwazalny skok tolerki krzyzowej czy cos podobnego? Bo fentanyl mala dawka ale skoro to giga mocne to moze jakos tolerke wypierdala posrednio na inne? Lub zmniejszylo ci postrzeganie innych opio w jakims sensie jakimkolwiek/lub postrzegania sily ze nie odczuwales tej sily opioidu nigdy tak mocno po tym. Chyba ze to nie dawno i nie masz jak odpowiedziec
Wczoraj, 12:34
Nigdy bym się chyba nie odważył zjeść muchomora, choćbym sam wiedział jak go przygotować. Boje się o bebechy, no nie i wuj.
Wczoraj, 13:17
Fent to odpad ogolnie moglby nie istnieć
,a i kanna tak samo ii choć akurat jej spróbowałam tak szybko podziękowałem ament .
,a i kanna tak samo ii choć akurat jej spróbowałam tak szybko podziękowałem ament .
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
10 godzin(y) temu
Jest tego od groma:
- BromoDragonFly
-eutylone
-O PCE
- Efylon
- Fentanyl
- Heroina
I apropo innych pojebanych dyso.
Jest tego jeszcze wynalazków mnóstwo które nie tknął bym za cholerę.
GlasshanD a pamiętasz brązowy heksen co na różowym forum gadaliśmy co sobie narobiłeś?
Tego nie wspomniałeś.
- BromoDragonFly
-eutylone
-O PCE
- Efylon
- Fentanyl
- Heroina
I apropo innych pojebanych dyso.
Jest tego jeszcze wynalazków mnóstwo które nie tknął bym za cholerę.
GlasshanD a pamiętasz brązowy heksen co na różowym forum gadaliśmy co sobie narobiłeś?
Tego nie wspomniałeś.
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
KiszczaK
Tak pamiętam tamto md php bardzo wyraznie
To ostatnio i właśnie tamtem są moim największym dramatem i choć wtedy tak jak ostatnio mnie nie odcięło to i tak mialem pieklo
Tak pamiętam tamto md php bardzo wyraznie

To ostatnio i właśnie tamtem są moim największym dramatem i choć wtedy tak jak ostatnio mnie nie odcięło to i tak mialem pieklo
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace