Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
14.08.2024, 22:44
Dostępność, czystość, dużo recenzji w clearnecie. To chyba kluczowe czynniki, które sprawiły, że spróbowałem RC.
15.08.2024, 09:45
gdyby nie to, że musiałam w końcu płacić za koks powyżej 200zł to bym pewnie dalej go waliła, czystość działania jest nie do pobocia
bardzo przypomina mi 3MMC i nigdy nie miałam po tym zjazdu po RCkach zawsze chociaż odkad mefka spróbowałam zostałam przy nim
jak chce coś mocniejszego w strone stima to wchodzi w grę 3CMC
dawno tego nie brałam i przymierzam się do Bandita nie chcę się tylko wpiepszyć w ciąg bo mam 2 miechy przerwy
bardzo przypomina mi 3MMC i nigdy nie miałam po tym zjazdu po RCkach zawsze chociaż odkad mefka spróbowałam zostałam przy nim
jak chce coś mocniejszego w strone stima to wchodzi w grę 3CMC
dawno tego nie brałam i przymierzam się do Bandita nie chcę się tylko wpiepszyć w ciąg bo mam 2 miechy przerwy
15.08.2024, 20:37
Lepiej jebnąć mniej i dorzucić niż przedobrzyć - po prostu. Zawsze przy nowym temacie, niezależnie od doświadczenia, warto jebnąć uczuleniówkę. Mimo że to "ten sam" temat to może działać różnie - po prostu. Warto być bezpiecznym w tym co się robi
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.