Nep ,Hexen i Alfa .
13.09.2025, 02:56
Trzech króli Heniek Alfa Nep to nie oni tacy mocni tylko wasze główki słabe a tak po za tym gdzie najlepszy Hex dostanę ktoś coś ostatnio?
20.09.2025, 01:11
Pochwal się, co mocniejszego znasz, skoro nasze główki są takie słabe.
MDPV leci dordzeniowo?
Hexen u Escobara.
MDPV leci dordzeniowo?

Hexen u Escobara.
5 godzin(y) temu
Jak to jest z tym mdphp? Ja np. slyszlalem historie typa co mikrodawkował MDPV z rana i w dwa miesiące zrobił awans w fimie na któru niektórzy po pare lat pracowali. Mówił, że był w hooy wydajny,
A z mojej perspektywy wygląda to tak. Jedni chcą vapować inni na snifa przy czym każdu mówi w narzekającym tonie że to czysty pusty steam.
Ale jak się tylko pojawi informacja o mdphp to nagle wszyscy uszy do góry,.
Z tego co też wyczytałem to ludzie walą raczej w lajny w klame bo słąbo się to vapuje.
Jednym słowem - o co chodzi z tym mdphp że wszyscy to chcą jednocześnie narzekając?
A z mojej perspektywy wygląda to tak. Jedni chcą vapować inni na snifa przy czym każdu mówi w narzekającym tonie że to czysty pusty steam.
Ale jak się tylko pojawi informacja o mdphp to nagle wszyscy uszy do góry,.
Z tego co też wyczytałem to ludzie walą raczej w lajny w klame bo słąbo się to vapuje.
Jednym słowem - o co chodzi z tym mdphp że wszyscy to chcą jednocześnie narzekając?
Patrz Komu Ufasz
2 godzin(y) temu
Moim zdaniem kup sobie wagę precyzyjna, zrób detox miesiąc od wszystkiego i jak twój przyjaciel odmierz 5 - 10 mg mdphp rozpuść to w wodzie wypij na pusty żołądek i tak dalej i zobacz jak będziesz działał
wtedy najlepiej dowiesz się z własnego doświadczenia . Z tymi dziwnymi wynalazkami klucz jest w tym żeby dobra odpowiednia dawkę i później nie dorzucać,
wtedy najlepiej dowiesz się z własnego doświadczenia . Z tymi dziwnymi wynalazkami klucz jest w tym żeby dobra odpowiednia dawkę i później nie dorzucać,