Byronik wejdź na mój profil pisze same ręcenzje dla 2 sklepów, nqpisz do mnie na maila w sprawie s@mpli oraz świetna okazja do strony wien jak to pisać
(05.03.2026, 00:03)Byronik napisał(a): zapoznaj się z informacjami o śledzeniu przesyłek GLS, ponieważ podają niejasne aktualizacje, a następnie aktualizują kraj docelowy
będziesz miał na sklepie gotowe mieszanki ziołowe i olejki kanna do e - papierosów?
Uwzględnij, że olejki do epapiersów muszą być przygotowane z myślą o konretnych grzałkach, bo jeżeli proporcje glikolu i gliceryny nie są dopasowane do grzałki to ona dość relatywnie szybko się pali.
Byronik napisz do mnie na mail. Jest tu - harmoniusz@proton.me jestem samplarz, zawsze daje opinie zobacz na moje konto. Wkrótce dam opis tego co dasz zrób to jestem tu i czekam :-)
(02.03.2026, 22:30)Byronik napisał(a): Możesz poprosić o darmowe próbki, jeśli masz dobre konto tutaj. Jeśli chcesz próbki, nie masz dobrego konta, po prostu złóż zamówienie 1-2 g, które nie kosztuje dużo i napisz, że chcesz próbki, a my Ci je wyślemy.
p.s. wszystkie próbki i zamówienia z poprzednich dni zostały już wysłane, a śledzenie zostało zapewnione
mozna od sztuki miszka, a jak napiszesz to i reszte kaniaczy dorzuci