Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie?
02.04.2026, 21:42
Kompulsywne dorzucanie to chyba standard z tego co czytam. Nie miewam "przetyrki" po NEPie ale znam to uczucie kiedy dorzucasz a poprzednia dawka jeszcze srogo trzyma.
03.04.2026, 11:07
Kompulsywność na NEP’ie jest mi dobrze znana. Czasem nawet przygotowanie kolejnej zbędnej dawki było nielada wyzwaniem
03.04.2026, 11:18
Ciekawe.
U mnie po NEPie zawsze sztywniutko 30 minut przerwy przed każdym buchem...
Prawdziwego kompulsywnego dorzucania doświadczyłem po Alfie, kiedy doprowadziłem się do stanu przedzawałowego, robiąc połówkę w 3 godziny dopalając co 5 minut
U mnie po NEPie zawsze sztywniutko 30 minut przerwy przed każdym buchem...
Prawdziwego kompulsywnego dorzucania doświadczyłem po Alfie, kiedy doprowadziłem się do stanu przedzawałowego, robiąc połówkę w 3 godziny dopalając co 5 minut
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
03.04.2026, 13:04
30 minut to i tak szybko xD
Ja jeszcze nie vapowalem NEPa ale z alfa mialem tak, ze pomimo bucha ciagnelo mnie do poprawienia sniffem
Ja jeszcze nie vapowalem NEPa ale z alfa mialem tak, ze pomimo bucha ciagnelo mnie do poprawienia sniffem
04.04.2026, 07:09
sniffujac nepa latwo jest wpasc w taki cykl poprawiania i nieudolnego szukania ciekawszego profilu dzialania, bo nie ma tu takiego gwaltownego dopaminowego uderzenia mlotem w leb jak w przypadku np. hexenu, ze siekniesz 20mg za duzo i idziesz spac
zeby sie od tego uchronic trzeba przejsc gruntowna rozmowe ze samym soba i wytlumaczyc sobie, ze nieustanne poprawianie i walenie sznyty za sznyta nie prowadzi do niczego innego niz gorszego samopoczucia, roztrzesienia i otepienia
zeby sie od tego uchronic trzeba przejsc gruntowna rozmowe ze samym soba i wytlumaczyc sobie, ze nieustanne poprawianie i walenie sznyty za sznyta nie prowadzi do niczego innego niz gorszego samopoczucia, roztrzesienia i otepienia