Bolchem*****.c**
27.03.2026, 00:35
Elo Bracia i Siostry.
Bolek otwiera rejestracje na chwile 01.04 zamierzam skorzystac bo w koncu sie trafil ze go sprawdzam i nie dlugo otwiera rejestracje. Kiedys zawsze byll otwarty
.
Co ma teraz na pokladzie z BNZ?? Stronka wydawala sie zawsze taka international - jakby to powiedziec inteligetnie.... teoretyczny przypal z wysylka obejmowal by handel wewnatrzwspolnotowy?
Bolek otwiera rejestracje na chwile 01.04 zamierzam skorzystac bo w koncu sie trafil ze go sprawdzam i nie dlugo otwiera rejestracje. Kiedys zawsze byll otwarty
.Co ma teraz na pokladzie z BNZ?? Stronka wydawala sie zawsze taka international - jakby to powiedziec inteligetnie.... teoretyczny przypal z wysylka obejmowal by handel wewnatrzwspolnotowy?
Patrz Komu Ufasz
05.08.2026, 12:58
No i mamy problem panowie, bo zamiast zwykłem 5cl w proszku jakaś płynna pasta przyszła jakaś rada?
05.08.2026, 15:52
No jaka rada. Wrzucasz w aceton techniczny albo spirytus, może i nawet lepiej będzie z rozpuszczeniem i walisz to na podkład. Sam nie raz dostawałem w takiej postaci i nie narzekałem.
06.08.2026, 02:34
Przesyłka panowie klasa premium zabezpieczenie i wgl, szkoda że krążka w opakowaniu tylko zabrakło 😆 dostałem także jakąś próbkę także nie mogę narzekać, 5cl trzepie i usypia ze Japierdole