Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cypr jak
26.04.2026, 17:48
Jak w cyprze ogarnac coco. Latwo czy trudno? jest stronka czy tg jakis, lub do kogo podchodzic.
26.04.2026, 18:26
Do murzyna. Murzyny zawsze mają koko
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
26.04.2026, 18:34
Byleby nie scierwo jakies, poszukam jakiegos jak bede, najwyzej sprobuje stronke znalezc lub zamowic skads
26.04.2026, 19:24
Bez kitu chyba lepszej rady nie dostaniesz, jak iść do murzyna.
Nie da się na telegramie wyszukać żadnych grup lokalnych? Nie muszą być o narkotykach, ale tam pewnie na ogólnych znajdziesz kogo trzeba.
Normalnie zawsze odradzam korzystania z usług telegramowych zjebów, ale że moja wiedza o tym jak się ćpa na cyprze jest zerowa, no to...
Nie da się na telegramie wyszukać żadnych grup lokalnych? Nie muszą być o narkotykach, ale tam pewnie na ogólnych znajdziesz kogo trzeba.
Normalnie zawsze odradzam korzystania z usług telegramowych zjebów, ale że moja wiedza o tym jak się ćpa na cyprze jest zerowa, no to...
26.04.2026, 19:28
Noo nie mam pojecia jak lokalne tg wyszukac. Bede lazil po ludziach celowal w murzynkow albo pytal o tg a najwyzej zamowie wczesniej z nadzieja ze akurat przyjdzie jak bede 🤷♂️
28.04.2026, 23:17
A np. Jest jakis sposob przemycenia? Jakbym chcial wlasne do cypru samolotem jakos - schowac do dupy czy cos sposob slyszalem ze blisko ciala i git ale nie wiem
29.04.2026, 21:31
Miałem taki sen, że kilka razy wracałem z Holandii i wiozłem hasz schowany w słoiku Nutelli, oczywiście pełnym.
Ale że był to tylko sen... Ty możesz go urzeczywistnić żołnierzu.
Ale że był to tylko sen... Ty możesz go urzeczywistnić żołnierzu.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?