Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC - Opinie o produkcie
31.01.2026, 13:15
@"Fidel" a próbowałeś od Pawła 4cmc?
Ciekawi mnie które dla Ciebie byłoby lepsze bo dla mnie nie wiem czy te właśnie o którym piszesz nie wypadło trochę lepiej
Ciekawi mnie które dla Ciebie byłoby lepsze bo dla mnie nie wiem czy te właśnie o którym piszesz nie wypadło trochę lepiej
Be objective and honest.
04.03.2026, 07:07
Witam, czy czwórka klefedronowa ,to dalej takie szkiełko? Proszę o jakieś aktualne zdjęcie jeśli była zmiana softu.
28.04.2026, 17:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2026, 17:14 przez DrakoMalfoy.)
Ostatnio było coś o kolorze strasznie jasno pomarańczowym odcieniu co wyglądało niby jak biały o straszne specyficznym zapachu lekow? Po rozmowie z V wiem ze juz jest coś innego jeżeli ktoś miał lub ma zdjęcie to poprosiłbym
Be objective and honest.
7 godzin(y) temu
Testowane niedawno, z wyglądu normalne białe kryształy działające jak należy.
Ale... strasznie po tym człowiek cuchnie. Dosłownie nie idzie na tym wyjść do ludzi czy sklepu bo jebie tak, że aż wstyd im patrzyć w oczy.
Nie wiem co jest z ketonami od tego vendora bo po 4-mmc było to samo. Nigdy nie miałem takiego problemu z tymi sortami, no wiadomo po klefie człek cuchnie chemią ale tutaj to już inna liga.
Ale... strasznie po tym człowiek cuchnie. Dosłownie nie idzie na tym wyjść do ludzi czy sklepu bo jebie tak, że aż wstyd im patrzyć w oczy.
Nie wiem co jest z ketonami od tego vendora bo po 4-mmc było to samo. Nigdy nie miałem takiego problemu z tymi sortami, no wiadomo po klefie człek cuchnie chemią ale tutaj to już inna liga.