Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Na co najczęściej marnujesz czas? 13/06/2026
Mimo powyższego co napisalem tak cos znalazlem jeśli mowa tu o marnowaniu czasu choc symbolicznie ale jednak to że troche poniosło mjie ost. z graniem na ps5 także aż/tyle
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
7 godzin(y) temu
GlasshanD
Ja w pełni zgadzam się z kotem vel Tyfus.
Nawet wypoczynek nie jest marnowaniem czasu.
Jeśli granie pozwala Ci się odmóżdżyć, zresetować, to jest to pośrednio też inwestycją w siebie, bo dzięki takiemu sposobowi rozładowywania stresu i emocji później funkcjonujesz wydajniej.
Ja w pełni zgadzam się z kotem vel Tyfus.
Nawet wypoczynek nie jest marnowaniem czasu.
Jeśli granie pozwala Ci się odmóżdżyć, zresetować, to jest to pośrednio też inwestycją w siebie, bo dzięki takiemu sposobowi rozładowywania stresu i emocji później funkcjonujesz wydajniej.
W kielni zero, a kielon napełnia się
doxyou
Choć wspomniałem wyżej o tym że troche mnie porwalo przy grze na konsoli bo faktycznie kilka ost.nocy grałem nieprzerwanie to generalnie czas tak spędzony byl/jest dokładnie takim jak wspominialeś mianowicie niczym innym jak czerpaniem z tego wymiernych korzyści jak choćby własnie okazja na wyłączenie sie zresetowanie mysli i emocji poprzez zanurzenie sie w utopijny świat rozrywki którego notabene jestem fanem pełną gębą i alfuni
\___
Choć wspomniałem wyżej o tym że troche mnie porwalo przy grze na konsoli bo faktycznie kilka ost.nocy grałem nieprzerwanie to generalnie czas tak spędzony byl/jest dokładnie takim jak wspominialeś mianowicie niczym innym jak czerpaniem z tego wymiernych korzyści jak choćby własnie okazja na wyłączenie sie zresetowanie mysli i emocji poprzez zanurzenie sie w utopijny świat rozrywki którego notabene jestem fanem pełną gębą i alfuni
\___
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace