Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po benzo
16.06.2026, 21:00
Gdzie kupie teraz benzo, najlepiej klony, najlepiej apteka, ale under tez moze byc.
Pomozcie
Pomozcie
17.06.2026, 02:02
Diabeu to taki stary scamer, a to był sarkazm XD
Tak jak mówiłem, cebula.
Tak jak mówiłem, cebula.
W kielni zero, a kielon napełnia się
20.06.2026, 22:33
No tak, normalnie rze u rodzinnego. Nie wiem może w jakimś wypizdowie to i przejdzie, ale o metropolii to zapomnij bez historii choroby. No chyba, że ktoś ma papier na swoje przypadłości, to tak. Inaczej tylko cebulka pewna.
20.06.2026, 23:03
HariboWPP
Wybieraj rodzinnych po wieku.
Stare dziadki zazwyczaj mają wyjebane co piszą. Miałem kiedyś takiego, który pisał Tramal i Xana bez mrugnięcia okiem, bo widocznie nawet nie pamiętał, że to substancje kontrolowane.
Też długo miałem z tym problem, ale w końcu się udało. Kwestia dobrej gadki i "braku wstydu" w bezczelnej konfabulacji typu "siostra mi kiedyś dała taką tabletkę, która się nazywała lorafen i bardzo mi pomogła"
Wybieraj rodzinnych po wieku.
Stare dziadki zazwyczaj mają wyjebane co piszą. Miałem kiedyś takiego, który pisał Tramal i Xana bez mrugnięcia okiem, bo widocznie nawet nie pamiętał, że to substancje kontrolowane.
Też długo miałem z tym problem, ale w końcu się udało. Kwestia dobrej gadki i "braku wstydu" w bezczelnej konfabulacji typu "siostra mi kiedyś dała taką tabletkę, która się nazywała lorafen i bardzo mi pomogła"
W kielni zero, a kielon napełnia się