Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie jest Twoje podejście do osób LGBT? 05/04/2026
15.06.2026, 13:51
Osobiście jestem przeciwny temu. Żeby homoseksualiści tak oficjalnie się całowali,kurwa obrzydliwe.Wogole to jest chore i nie do pomyślenia żeby pedaly adoptowaly dzieci. To moje zdanie i nie musi się nikt z nim zgadzać.
15.06.2026, 16:43
(15.06.2026, 13:51)KiszczaK napisał(a): Osobiście jestem przeciwny temu. Żeby homoseksualiści tak oficjalnie się całowali,kurwa obrzydliwe.Wogole to jest chore i nie do pomyślenia żeby pedaly adoptowaly dzieci. To moje zdanie i nie musi się nikt z nim zgadzać.
Ta jes!!!!
Za to powinna być kara śmierci.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Wczoraj, 11:27
(15.06.2026, 13:51)KiszczaK napisał(a): Osobiście jestem przeciwny temu. Żeby homoseksualiści tak oficjalnie się całowali,kurwa obrzydliwe.Wogole to jest chore i nie do pomyślenia żeby pedaly adoptowaly dzieci. To moje zdanie i nie musi się nikt z nim zgadzać.
KiszczaK ale ty mundrze napisałeś... bo jestem tego samego zdania! nawet lajka Ci dałam ja poierdole...
yebać pedalstwo! To są zaburzenia, które się powinno leczyć.
Wczoraj, 14:41
Nie od dzisiaj wiadomo że to projekt USA bo geje i lesbijki zawsze były ale to to już wykracza poza skalę co oni odpeirdqlaja
Be objective and honest.
Wczoraj, 16:10
Wydaje mi się, że to bardziej efekt indoktrynowania dzieci przez lewicę, niż jakiś projekt USA
W kielni zero, a kielon napełnia się
Wczoraj, 16:22
51 minut(y) temu
(Wczoraj, 16:10)doxyou napisał(a): Wydaje mi się, że to bardziej efekt indoktrynowania dzieci przez lewicę, niż jakiś projekt USA
To jest projekt który zrodził się w USA żeby zdeprawować Europę zobacz że ideologia lgbt jest już nawet w podstawówkach mieszają dla dzieciaków w głowach 100 płci kurwa a ty jesteś ono czy jego?
powiedz później takie dziecko co dorasta po takiej indoktrynacji co ma w głowie nie wie kim jest czy się przebierać za dziewczynę może chłopaka aMoże
Kurwa pokemona. Tak samo seksualizacją nieletnich Japierdole pokazywanie narządów albo orgii seksualnych w podstawówce
Be objective and honest.