Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM)
18.06.2026, 21:07
Z dopka. Jak odszedł stamtąd Escobar i powstało to forum to ja także stamtąd się zwinąłem.
18.06.2026, 21:11
Trafiłem tu przeglądając opinie na hypku o cwellabo.scam gdzie wytrząsał się właśnie nad Esco.
Zawitałem więc na forum Esco.
Porownałem stan psychiczny osób stojących za oba sklepami.
Cwellabo sprawiłał wrażenie stimiarza, który większość postów pisze zdaje się pod wpływem alfowej paranoi.
Do postów Esco, który sprawiał wrażenie gościa zaangażowanego w biznes, a nie toczenie bezcelowej wojny z konkurencją, pisał zwięźle i na temat ograniczając swoje wypowiedzi do minimum.
Poza tym forum jest wyjątkowo przejrzyste. Moderacja jest aktywna i można się z nią bez problemu porozumieć.
Poza tym atmosfera tutaj jest dokładnie taka, jaka powinna być.
Poznałem wielu zajebistych ludzi.
No cóż.. Jest sikalafą.
Zawitałem więc na forum Esco.
Porownałem stan psychiczny osób stojących za oba sklepami.
Cwellabo sprawiłał wrażenie stimiarza, który większość postów pisze zdaje się pod wpływem alfowej paranoi.
Do postów Esco, który sprawiał wrażenie gościa zaangażowanego w biznes, a nie toczenie bezcelowej wojny z konkurencją, pisał zwięźle i na temat ograniczając swoje wypowiedzi do minimum.
Poza tym forum jest wyjątkowo przejrzyste. Moderacja jest aktywna i można się z nią bez problemu porozumieć.
Poza tym atmosfera tutaj jest dokładnie taka, jaka powinna być.
Poznałem wielu zajebistych ludzi.
No cóż.. Jest sikalafą.
W kielni zero, a kielon napełnia się
19.06.2026, 09:50
Trafiłem tu z konieczności gdy różowe przestało oddychać,
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
20.06.2026, 22:26
Sam już niewiem skąd, może przez to, że miałem doczynienienia z różnymi community w internetach.
27.06.2026, 09:37
Jako że kupe lat mieszkałem za granicą, wracając na urlop do Polski czasami nachodziła chęć żeby się nagrzać ale stare kontakty były nie aktywne.
Jak kilka razy ogarnąłem chujnie stwierdziłem że tak być nie może i na hypku szukałem vendor ów. Nigdy tego nie robiłem więc byłem zielony, wiedziałem tylko że da się kupić “z neta”.
Gdzieś w jakimś temacie padło Escobarstore i wtedy po nitce do kłębka zawitałem tutaj.
Jak się nagrzałem pierwszy raz dojebanym 4mmc pabla zacząłem interakcje z użytkownikami
Ogólnie mam wrażenie że klimat lepszy niż na hypku, mniejsze grono ale za to w miarę stałe i jakoś tak swojsko jest.
Mimo że zbyt wiele się nie udzielam to z reguły jak wbije na czat czy w różnych tematach, jest nawet miło i często zabawnie xd
Jak kilka razy ogarnąłem chujnie stwierdziłem że tak być nie może i na hypku szukałem vendor ów. Nigdy tego nie robiłem więc byłem zielony, wiedziałem tylko że da się kupić “z neta”.
Gdzieś w jakimś temacie padło Escobarstore i wtedy po nitce do kłębka zawitałem tutaj.
Jak się nagrzałem pierwszy raz dojebanym 4mmc pabla zacząłem interakcje z użytkownikami

Ogólnie mam wrażenie że klimat lepszy niż na hypku, mniejsze grono ale za to w miarę stałe i jakoś tak swojsko jest.
Mimo że zbyt wiele się nie udzielam to z reguły jak wbije na czat czy w różnych tematach, jest nawet miło i często zabawnie xd
8 godzin(y) temu
Na te forum trafiłem z polecenia, ale również z tego powodu że zjebany dupek mnie eksmitowal i admin nie polubił. I tak oto zaczęła się przygoda 😁