Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co to może być?
25.06.2026, 08:48
Wygląda mi to nieciekawie, konsystencja, ale zapach jeszcze i spływ wchodzi w gre
25.06.2026, 12:24
Przecież z opisu to brzmi dokładnie jak MDPHP
W kielni zero, a kielon napełnia się
07.07.2026, 18:41
Może 3MEC albo inne cuda na kiju, bez testów to można sobie wróżyć z fusów. Brakuje informacji o dawce i czasie działania na wrzutce, to istotna informacja w procesie identyfikacji danej substancji, a pominąłeś kompletnie te kwestię w swoim poście.
08.07.2026, 01:23
Towar jest zanieczyszczony, co sugerować mogą czarne dodatki wewnątrz samarki i ogl całokształt. Mała ilość euforii może wynikać z tych niedoróbek, niewykluczone nawet, że wymieszane jest z amfą dlatego działa tak, jakby chciało a nie mogło. Pytanie czy to kucharzyna się nie popisał czy może diler coś nabroił, nie dowiemy się
też kiedyś dostałam krissa z czarnymi artefaktami i podobnie mało aktywne się wydawało jak tutaj. Badałam odczynnikami ten produkt i w jednym wyszło że 3MEC a w drugim juz nie pamietam co nawet. A 3MEC żre noska oj żre, szybko zapycha i tyle. Nawet jeśli to był ślepy strzał to nie rozumiem twojej "ekscytacji"
też kiedyś dostałam krissa z czarnymi artefaktami i podobnie mało aktywne się wydawało jak tutaj. Badałam odczynnikami ten produkt i w jednym wyszło że 3MEC a w drugim juz nie pamietam co nawet. A 3MEC żre noska oj żre, szybko zapycha i tyle. Nawet jeśli to był ślepy strzał to nie rozumiem twojej "ekscytacji"
08.07.2026, 19:23
oddychaj bortak. to ze taki plebsa jak ja czy ty nie ma do czegos dostepu to nie znaczy odrazu ze tego nie ma
napewno gdzies jakis cny sebek rzuca w teren kraftowe 3MEC HQ BIG CRYSTAL dla mordeczek
na pewno, na pewno, pewnie, jasne, zobaczymy, czas pokaże
napewno gdzies jakis cny sebek rzuca w teren kraftowe 3MEC HQ BIG CRYSTAL dla mordeczek
na pewno, na pewno, pewnie, jasne, zobaczymy, czas pokaże
prostuj się kurwo

![[Obrazek: Bupropion-structure-svg.png]](https://i.postimg.cc/V6vWKg1F/Bupropion-structure-svg.png)