Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Opinie o produkcie
10.07.2026, 20:11
Ja bym chciał wiedzieć czy jest pierdolniecie jak na 3 przystało i czy będę szybciej siedział niż chodził
10.07.2026, 21:23
(09.07.2026, 22:53)DrakoMalfoy napisał(a): Czeslawo zdjęcie nie ma sensu robić prawie 1/1 co na stronie a z działania to wyważone perfekcyjnie 50/50 takie jak lubię nie wiem co ci napisać w sumie działa tak jak ma działać 0 strucia. Może lepiej napisz co chcesz wiedzieć więcej
Może chodziło mu o prawilną recenzję jak na usera przystało, a nie sebalowe jest git, kryształ kozak, pobierać. Mamy doczynienia z forum, które sami tworzymy, więc warto dołożyć swoją cegiełkę do tego.
10.07.2026, 22:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2026, 22:02 przez kiertnik82.)
To 3cmc można polecić. Twarde, przezroczyste, szkliste kryształy, które strzelają dosyć mocno pod kartą (jak to trójka ma w zwyczaju).
W działaniu po prostu dobra trójka, jak dla mnie z przewagą speeda, choć euforia też jest wyczuwalna. Libido w górę. Oceniam ją na 8/10 z racji tego, że jadłem w swoim życiu lepsze, ale tej również nic nie brakuje. Można śmiało pobierać.
W działaniu po prostu dobra trójka, jak dla mnie z przewagą speeda, choć euforia też jest wyczuwalna. Libido w górę. Oceniam ją na 8/10 z racji tego, że jadłem w swoim życiu lepsze, ale tej również nic nie brakuje. Można śmiało pobierać.
11.07.2026, 10:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2026, 10:55 przez DrakoMalfoy.)
(10.07.2026, 21:23)HariboWPP napisał(a): Może chodziło mu o prawilną recenzję jak na usera przystało, a nie sebalowe jest git, kryształ kozak, pobierać. Mamy doczynienia z forum, które sami tworzymy, więc warto dołożyć swoją cegiełkę do tego.
Mordo ja mam w pizdzie recenzje jakieś pełnowymiarowe nie mam na to naturalnie czasu ani ochoty (bez obrazy)
W skrocie zawsze piszę najważniejsze szczegóły i ocenę, a jak ktoś ma ochotę robić szczegółowe labolatoryjne recenzje to szacunek dla niego za to.
inked_kawadrat nie ma pierdolneicia jakiegoś jest idealnie wyważona dla mnie
Be objective and honest.
3 godzin(y) temu
(09.07.2026, 22:53)DrakoMalfoy napisał(a): Czeslawo zdjęcie nie ma sensu robić prawie 1/1 co na stronie a z działania to wyważone perfekcyjnie 50/50 takie jak lubię nie wiem co ci napisać w sumie działa tak jak ma działać 0 strucia. Może lepiej napisz co chcesz wiedzieć więcej
HariboWPP
Tak idealnie to uchwyciłeś.
------------------------------------
Więcej fotek, info o produkcie 3 - 4 zdania, poświęcić 5 min - tyle, nie trzeba pisać epopei jak Pan Tadeusz.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !