Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
24.02.2026, 16:52
No wiem, że przy Heńku to pizda a nie stim, ale wciąż od każdej tego typu ogólnej reguły znajdą się jakieś wyjątki.
No to jest euforyk, ale trochę też stymulant, bo każdy euforyk coś tam stymuluje też. Nawet 4-CMC to praktycznie sama euforia, ale też nie czysta euforia, bo czystych euforyków nie ma praktycznie. Jedynie jakieś MDAI i inne tego typu wynalazki to są czyste euforyki empatogeny z samą serotoniną z samą czystą euforią bez żadnej stymulacji z zerową stymulacją z zerową dopaminą i noradrenaliną.
Sygnatura
14.03.2026, 02:11
Większość pewnie z Was nie uwierzy, ale możemy podyskutować - mój rekord to 13,5g kryształu na połyk przepite Desperadosem Nocturno. Ten sen był w czasach predatora, nie wiem co to dokładnie było bo mieliśmy wtedy wszystko. Dodam, że ten spektakularny moment miał miejsce po kilku dniach lotu.
Nie wierzysz? To dopytaj o szczegóły.
Na potwierdzenie moich słów mógłbym mieć ziomka, ale proch przyczynił się do przerwania kręgu rdzeniowego przy skoku do wody i jest teraz warzywem.
A tak na ogół uważam, że każdy mój rekord to nie zważona dawka sypana na oko.
Nie, nie chwalę się. Bardziej chciałbym przestrzec młodych ludzi, szczególnie tych w kryzysach sięgających po substancje by złagodzić cierpienie - też tak wtedy myślałem a kryzys pogłębiał się tylko bardziej i bardziej.
Poczułem potrzebę wyrzucenie tego z siebie. Wybaczcie.
Na potwierdzenie moich słów mógłbym mieć ziomka, ale proch przyczynił się do przerwania kręgu rdzeniowego przy skoku do wody i jest teraz warzywem.
Nie, nie chwalę się. Bardziej chciałbym przestrzec młodych ludzi, szczególnie tych w kryzysach sięgających po substancje by złagodzić cierpienie - też tak wtedy myślałem a kryzys pogłębiał się tylko bardziej i bardziej.
17.03.2026, 05:28
27g 4mmc w 3 doby to moja zyciowka, a wtedy mialem przemial na poziomie 4-5g/24h xD
no i 800mg apvp w 8 godzin to tez niezle tempo (w mixie z mmc mdma i chyba nepem, wszystko po kolei xD)
no i 800mg apvp w 8 godzin to tez niezle tempo (w mixie z mmc mdma i chyba nepem, wszystko po kolei xD)
Dzisiaj, 10:12
Raz zjadłem 40 acodinów popitych 8 piwami i żeby się obudzić spaliłem z 3g zioła i wciągnąłem 4 g krajówki. Tak to skromnie 10g 3mmc w dobę
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 7 godzin(y) temu przez DrakoMalfoy.)
800 mg 4mmc najlepszego sortu Pawła w bombie, to już chhba pisałem parę razy że tańczyłem sam w pokoju 3 godziny bez przerwy
Be objective and honest.
6 godzin(y) temu
Co prawda nie jest rc ale cos czego zjadłem ponad normę to 4sure tusidex
40 tabletek gdzie juz przy 20 piekło bylo na wyciągnięcie ręki ,a tak z rc to jakas chora dawka hexa niestety nie ważyłem ale tez bolało choc nie tak jak po tym pierwszym
40 tabletek gdzie juz przy 20 piekło bylo na wyciągnięcie ręki ,a tak z rc to jakas chora dawka hexa niestety nie ważyłem ale tez bolało choc nie tak jak po tym pierwszym
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
55 minut(y) temu
(14.03.2026, 02:11)CiagleBedzieDobrze napisał(a): Większość pewnie z Was nie uwierzy, ale możemy podyskutować - mój rekord to 13,5g kryształu na połyk przepite Desperadosem Nocturno. Ten sen był w czasach predatora, nie wiem co to dokładnie było bo mieliśmy wtedy wszystko. Dodam, że ten spektakularny moment miał miejsce po kilku dniach lotu.
13,5 g ? w 1h, 24h ? Coś więcej ?
Chciałeś sobie zrobić "krzywdę na wieki”
Bo wiesz, taka dawka to wygląda jakbyś chciał coś nieciekawego odjebać - takie dziwne prawdziwe skojarzenie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !

![[Obrazek: Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png]](https://i.ibb.co/BHvDCRYk/Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png)