NEP - Opinie o produkcie
15.07.2026, 10:47
odjutraniepale
Możliwe, ale ja nie smażę ostatnio niczego poza persia z kurczaka na patelni.
Wejdzie nie w to płuco co trzeba i będzie zdziwienie jak zakonnicy na melanżu.
Możliwe, ale ja nie smażę ostatnio niczego poza persia z kurczaka na patelni.
Wejdzie nie w to płuco co trzeba i będzie zdziwienie jak zakonnicy na melanżu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
15.07.2026, 14:55
Schiza po stimie to tylko i wylacznie wina uzytkownika i brak umiejetnosci z zakresu oceniania sytuacji i zagrozenia w jakim sie dana osoba znajduje
A mieszac to moze Panoramix w kotle z wywarem
A mieszac to moze Panoramix w kotle z wywarem
20.07.2026, 03:28
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
26.07.2026, 14:41
Miałem okazję sprobowac obecnego soru jest dobry choć vapo trochę słabo wypada ale lecę duże chmury ale nie ma tej mocy co ten co pamiętam a co do sniffa bardzo dobry pobudzający odkładający nutkę eufori aż chce się coś robić polecam bardzo dobry nep patrząc też na cenę jak dla mnie dobre 8/10
26.07.2026, 17:39
No z tym do vapo to jest loteria, raz dostaniesz stary batch ktory był kozacki a raz taki jak kolega wyżej
Totolotto.
Totolotto.
Up.
High trzyma wysoki poziom także ten czy tamten batch nie robi wielkiej tu różnicy
Ludzie sobie chwalą ,a po opiniach widac ze nawet bardzo takze zamawiabym śmiało :]\z____
High trzyma wysoki poziom także ten czy tamten batch nie robi wielkiej tu różnicy
Ludzie sobie chwalą ,a po opiniach widac ze nawet bardzo takze zamawiabym śmiało :]\z____
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace

![[Obrazek: Screenshot-20260714-140438-Allegro.jpg]](https://i.postimg.cc/Jhs9Xg8G/Screenshot-20260714-140438-Allegro.jpg)