4coins wypłata środków/fake dane
15.07.2026, 19:29
Siema.
Dostałem maila z 4coins, że mam środki na koncie i należy je wypłacić.
Z konta korzystałem parę lat temu jak jeszcze nie było tak skrupulatnej weryfikacji i okazało się że mam tam prawie 3tys złotych, niestety po pobraniu formularza do podpisu elektronicznego okazało się, że dane podałem z dupy.
Próbować to z nimi wyjaśniać czy lepiej olac temat?
Dostałem maila z 4coins, że mam środki na koncie i należy je wypłacić.
Z konta korzystałem parę lat temu jak jeszcze nie było tak skrupulatnej weryfikacji i okazało się że mam tam prawie 3tys złotych, niestety po pobraniu formularza do podpisu elektronicznego okazało się, że dane podałem z dupy.
Próbować to z nimi wyjaśniać czy lepiej olac temat?
15.07.2026, 20:28
Dokładnie dzwoń ,walcz o to jak dziki dzik chyba ze 3k nie robią Ci różnicy to luźna guma
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
15.07.2026, 21:47
(15.07.2026, 20:43)smakosz napisał(a): jeśli konto masz założone na fejkowe dane z dupy to nie odzyskasz siana, bo będą chcieli żebyś potwierdził swoje dane dowodem osobistym. Kyc się kłania
No właśnie żeby z tego jakiś większych problemów nie było. Podam właściwie dane i jeszcze mnie gdzieś podadzą.
No ale co chyba jutro faktycznie spróbuję zadzwonić bo fajny bonus by był.
Większość z tej sumy i tak zrobił kurs bo wpłata ostatnia 2019r.
4coins ostatni raz korzystlem kolo 2015 i juz widzialem że to bagno
trzymjcie siano na swich walletach na tel/fizycznch/pc czycoss a nie " w czyjejs kieszeni " dosłownie - jaka masz pewnosc że nagle wlasciciel kieszen nie odbierze ci dostepu do twojego krypto bedacego w jego "kieszeni" ?
Dzwon do tych kurw i cisnij że wyplcic chcesz. Ze inwetujes krec. czy cos. lubie infomatyke kocham bitkoin. Chceszz swoje 3 kafle i tyle, prosste, dawać je wiec kurwa bo ak nie to czuje że to nietrudna droga do bycia pozwanym za kradziez czy tam złę rozporzadzenie mieniem / przywlaszczeie (sorry nie jestem prawnikiem tylko narkomanem.
)
Jak beda chcieli wyslac ci krypto zrob fresh wallet do tego celu i potem na monero to swapuj i potem mozesz na btc czy na ccokolwiek chcesz zrobic z tym
Palko pisz na biezao jak sytuacja bo 4 coins to kurwy kradnące i krypto klientów i ich dane personalne nie od wczoraj, jestem bardzo ciekawy jak to sie rozwinie w tym roku
trzymjcie siano na swich walletach na tel/fizycznch/pc czycoss a nie " w czyjejs kieszeni " dosłownie - jaka masz pewnosc że nagle wlasciciel kieszen nie odbierze ci dostepu do twojego krypto bedacego w jego "kieszeni" ?
Dzwon do tych kurw i cisnij że wyplcic chcesz. Ze inwetujes krec. czy cos. lubie infomatyke kocham bitkoin. Chceszz swoje 3 kafle i tyle, prosste, dawać je wiec kurwa bo ak nie to czuje że to nietrudna droga do bycia pozwanym za kradziez czy tam złę rozporzadzenie mieniem / przywlaszczeie (sorry nie jestem prawnikiem tylko narkomanem.
)Jak beda chcieli wyslac ci krypto zrob fresh wallet do tego celu i potem na monero to swapuj i potem mozesz na btc czy na ccokolwiek chcesz zrobic z tym
Palko pisz na biezao jak sytuacja bo 4 coins to kurwy kradnące i krypto klientów i ich dane personalne nie od wczoraj, jestem bardzo ciekawy jak to sie rozwinie w tym roku
16.07.2026, 19:14
Dzięki wszystkim za rady bo miałem zamiar bawić się w pisanie maili a tu faktycznie wystarczyło zadzwonić i 2 min temat ogarnięty, ogólnie przy takich sumach nie robią problemów.
Wypłacili.
Wypłacili.
16.07.2026, 19:35
To teraz nie zapomnij jeszcze o.prowizjach za porady 
Tak bardziej poważnie spoko że finalnie i bez turbulencji ugrałeś co twoje

Tak bardziej poważnie spoko że finalnie i bez turbulencji ugrałeś co twoje
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace