Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak wygląda Twój idealny weekend? 25/07/2026
Dzisiaj, 10:22
![[Obrazek: 290f5c83dc5869c576073a048c1d709f.png]](https://gekkk.co/storage/v/290f5c83dc5869c576073a048c1d709f.png)
Dużo jedzenia, dużo picia, dużo ćpania, zero zjazdu.
A taki wymarzony weekend, który ogarnę mam nadzieję niedługo to wypad do Neapolu i zjedzenie sobie pizzy w stylu neapolitańskim, plus zimna coca cola do tego, jakiś makaronik i dobra pogoda.
A jak u was?
11 godzin(y) temu
Tak jak u Panu powyżej alfa dla mnie też jest na szczycie i ponad nią juz niewiele potrzeba niemniej aby taki weekend mógł byc kompletny idealny dodałbym jeszcze siebie grającego za deckami w pokoju wypełnionym po brzegj winylami których słuchanie jesf dla mnie niezbędne niemal jak powietrze
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
10 godzin(y) temu
jakies pifko albo bidziok, dobry obiad a potem wyro, serial, cisza i swienty spokoj
prostuj się kurwo
10 godzin(y) temu
Chill zone, trochę opierdalania się. Może jakiś delikatny dopalacz. Robienie muzyki.
8 godzin(y) temu
Parę piwek, jakiś film, spacer z psem a potem parę zolpidemów, w trakcie pregaba, i tak wygląda weekend "idealny"
1 godzinę temu
dużo alkoholu i innych psychoaktywnych smakołyków, dobre towarzystwo i dobra pogoda
1 godzinę temu
Rower, natura i muzyka na słuchawkach.
Witam po mojej przerwie, mogę w końcu nadrobić co tu się dzieje, bo ostatnio to mam mega zapierdol w robocie plus korzystam z lata ✨
Witam po mojej przerwie, mogę w końcu nadrobić co tu się dzieje, bo ostatnio to mam mega zapierdol w robocie plus korzystam z lata ✨
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność