Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
27.07.2026, 22:19
Lipa jakąś graja Frana że od nowych nie przyjmują zamówień a jak mówisz że zamawiałeś kiedyś to też pala Frana że niw zamawiałeś a mam wiadomości na e-mail od nich śmiech na sali
28.07.2026, 06:32
kamilpolak chcesz powiedzieć, że potwierdziłeś poprzednie zamówienia (przed wejsciem zasady 100g dla nowych) i dalej niby nic? Bo ja juz nie rozumiem.
kurwa palenie frana, wszyscy ujarani franem, nie mogą sie dogadać, fran mocny temat.
kurwa palenie frana, wszyscy ujarani franem, nie mogą sie dogadać, fran mocny temat.
28.07.2026, 12:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.07.2026, 12:35 przez inked_kawadrat.)
kamilpolak franku przestań pierdolić głupoty, strzelam że jesteś multi kontem Sławomira który się popisal inteligencją parę postów wyżej
Osobiście się weryfikowałem i i jakoś dokonałem zakupu.
A do każdej starej transakcji używałem za każdym razem nowego mejla i nowego paczkomatu więc zanim zaczniesz płakać zweryfikuj się Franek
Osobiście się weryfikowałem i i jakoś dokonałem zakupu.
A do każdej starej transakcji używałem za każdym razem nowego mejla i nowego paczkomatu więc zanim zaczniesz płakać zweryfikuj się Franek
01.08.2026, 04:43
Nie mogę się doczekać jak będę mógł zamówić sobie 10g hexenu i przetestować.
olenuitcki..
Yelddlloveescob
Ciężko powiedzieć na tą chwile ,ale jak codzień w tygodniu w dziale głównym sklepu patron zawsze zamieszcza aktualny stan wszystkich pozycji także jutro gdy tam zajrzysz czyt.do źródła uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie
Ciężko powiedzieć na tą chwile ,ale jak codzień w tygodniu w dziale głównym sklepu patron zawsze zamieszcza aktualny stan wszystkich pozycji także jutro gdy tam zajrzysz czyt.do źródła uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
03.08.2026, 15:53
Dla nowych w dalszym ciągu minimalne zamówienie 100 g ? I paka leci normalnie na żółte skrzynki ?
Escobar - czy tak się traktuje klientów detalicznych? W notatce podałem maila z którego zamawiałem w 2k23, oraz maila z którego złożyłem ostatnie zamówienie przed przerwą w 2k25, maili z 2k24 i reszty maili z 2k25 nie mam bo je usuwałem sukcesywnie z hide my email (dla każdego zamówienia używałem innego), a odpowiedź mnie zaskoczyła
06.08.2026, 11:31
Ten próg 100g jako pierwsze zamówienie trochę przeraża, dobrze że nie złożyłem zamówienia bo w regulaminie piszą że kasy nie oddają a jak zapytałem minimalne zamówienie z wysyłka do Niemiec to 1000zl. Więc w końcu za te 1000zl zrobią mi paczkę czy nie, bo ja już nie rozumiem.