GR8CHEMS.IS - Temat główny
26.07.2026, 10:32
NEWS LETTER
HELLO TO ALL GR8 CHEMS BROTHERS
4MMC UP TO 50G PER PERSON, CODE OF THE DAY : SUN10 FOR 10% DISCOUNT HURRY UP AVAILABLE FOR 12H
4MMC UP TO 50G PER PERSON, CODE OF THE DAY : SUN10 FOR 10% DISCOUNT HURRY UP AVAILABLE FOR 12H
27.07.2026, 14:25
NEWS LETTER
MONDAY IS HERE AND BRINGS YOU 9% OFF WITH CODE : MON9, ALSO NEP BACK IN STOCK HURRY UP
MONDAY IS HERE AND BRINGS YOU 9% OFF WITH CODE : MON9, ALSO NEP BACK IN STOCK HURRY UP
28.07.2026, 14:24
NEWS LETTER
EUTYLONE IS STILL AVAILABLE, NEW CODE OF THE DAY TUE8, ORDER BEFORE IS TOO LATE
EUTYLONE IS STILL AVAILABLE, NEW CODE OF THE DAY TUE8, ORDER BEFORE IS TOO LATE
28.07.2026, 14:41
Po prostu powtórzyłem opłacenie zamówienia poprzedniego które wygląda tak samo nie potrafiłem stworzyć nowej płatności a pieniądze pobrało ten chujak wszystkiego się wypiera co ja mam zrobić?
Maniek napisał 28.07.2026, 17:11:
Napisałem do vendora, żeby odniósł się do tej sytuacji i żeby jakoś rozwiązał ten problem.
Napisałem do vendora, żeby odniósł się do tej sytuacji i żeby jakoś rozwiązał ten problem.
29.07.2026, 15:24
This guy he paid 13643 order we ship him all ok, he come to order after few days with order 13716 he never paid this order and he ask to ship for free
no fucker I won't ship for free who are you to ship for free? Fuck off gypsy I don't give a shit about you and the best part is this guy threat us to report to police if I don't ship it haha get the fuck away from here I'm dealing 16 years never see gypsy like you fuck off fucking junkie. Break my balls for 100 euros...
no fucker I won't ship for free who are you to ship for free? Fuck off gypsy I don't give a shit about you and the best part is this guy threat us to report to police if I don't ship it haha get the fuck away from here I'm dealing 16 years never see gypsy like you fuck off fucking junkie. Break my balls for 100 euros...
29.07.2026, 19:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2026, 19:15 przez Piotrek8924.)
Zapłaciłem podwójnie za jedno tyle kropka, bo nie umiałem stworzyć nowej płatności, powinno dojść na portfel.
I proszę mnie tu nie wyżywać od oszustów i wyłudza czy.
Nie wiedziałem, że będzie jakiś problem.
A ty GR8 ChemS bałwanie powinieneś znaleźć na to rozwiązanie, a nie próbujesz wybielić się na forum.
Ten 1 tysiąc złotych nie daruję Ci nigdy bydlaku, a co dostałem w zamian na maila. Pogróżki, wyśmiewanie i obrazanie mojej osoby.
Zrobię wszystko żeby zniszczyć Twój jebany kramik, jutro idę na policję
, tego też się pochwalił szmaciarz jeden oddawaj 1kola masz potwierdzenie idioto, czego Ci więcej potrzeba?
Chamstwo, prostactwo jak coś idzie nie tak, chuj w takiego vendorzyne.
Odradzam zakupy.
Ja się obejde bez tego gówna które pakujesz wazelinę.
I proszę mnie tu nie wyżywać od oszustów i wyłudza czy.
Nie wiedziałem, że będzie jakiś problem.
A ty GR8 ChemS bałwanie powinieneś znaleźć na to rozwiązanie, a nie próbujesz wybielić się na forum.
Ten 1 tysiąc złotych nie daruję Ci nigdy bydlaku, a co dostałem w zamian na maila. Pogróżki, wyśmiewanie i obrazanie mojej osoby.
Zrobię wszystko żeby zniszczyć Twój jebany kramik, jutro idę na policję
, tego też się pochwalił szmaciarz jeden oddawaj 1kola masz potwierdzenie idioto, czego Ci więcej potrzeba?Chamstwo, prostactwo jak coś idzie nie tak, chuj w takiego vendorzyne.
Odradzam zakupy.
Ja się obejde bez tego gówna które pakujesz wazelinę.
29.07.2026, 20:36
człowieniu weź się ogarnij z tym pójściem na policje
rozumiem nerwy ale spróbuj jakoś dogadać się ze sklepem, bo to wstyd pisać o tej policji
rozumiem nerwy ale spróbuj jakoś dogadać się ze sklepem, bo to wstyd pisać o tej policji

![[Obrazek: Screenshot-2026-07-28-06-28-07-89-ab7b5c...dcce43.jpg]](https://i.postimg.cc/jqfJmrCH/Screenshot-2026-07-28-06-28-07-89-ab7b5c19f8313ada9c2f507e87dcce43.jpg)