Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaką radę dałbyś 18-letniemu sobie? 30/07/26
Wczoraj, 11:26
Miej mocny uścisk dłoni i patrz ludziom w oczy
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
Wczoraj, 11:52
Nie kradnij, nie pij, nie bij.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
10 godzin(y) temu
Wiecej wiary w samego siebie, jak przyjada by cie sprawdzic to zamiast wyrzucac, zajeb smialo z tej torby i wylacz radyjko bo cel jest 0.5km od ciebie.
A bylbym zapomnial, jak cie pani kapitan poprosi bys podjebywal swoich wyjdz z kontr propozycja zeby sie wypiela, jak sie wypnie to i tak kwitem rzucisz i tak. A jak nie, to przynajmniej upokorzysz ja odpowiednio.
Moze i kurwa byla, ale wygladowo dobra dupa z twarzy
A bylbym zapomnial, jak cie pani kapitan poprosi bys podjebywal swoich wyjdz z kontr propozycja zeby sie wypiela, jak sie wypnie to i tak kwitem rzucisz i tak. A jak nie, to przynajmniej upokorzysz ja odpowiednio.
Moze i kurwa byla, ale wygladowo dobra dupa z twarzy
7 godzin(y) temu
Przed 18,to leciałem z dobrą amfetaminą i to grubo,i zioło to paliło się prawie dziennie i to zaważyło na dalszym mym życiu gdyż pojawiły się wynalazki jak dopalacze. Mogło być inaczej i nie poznać smaku i działania rc a moja rada dla siebie w tym wieku to że jak nie skończę to wyginę jak dinozaurowie, ale jak na razie to balansuje między emocjami.
5 godzin(y) temu
teraz doczytałem że w pytaniu chodziło o rade do 18letniego siebie nie syna 
Jakkolwiek to bezcenne
mógłbym dopowiedzieć jeszcze...
dawaj ludziom drugą szansę ale nigdy trzecią i wyobrażaj sobie tylko dobre i piękne rzeczy

Jakkolwiek to bezcenne
mógłbym dopowiedzieć jeszcze...
dawaj ludziom drugą szansę ale nigdy trzecią i wyobrażaj sobie tylko dobre i piękne rzeczy
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
2 godzin(y) temu
( 7 godzin(y) temu)KiszczaK napisał(a): Przed 18,to leciałem z dobrą amfetaminą i to grubo,i zioło to paliło się prawie dziennie i to zaważyło na dalszym mym życiu gdyż pojawiły się wynalazki jak dopalacze. Mogło być inaczej i nie poznać smaku i działania rc a moja rada dla siebie w tym wieku to że jak nie skończę to wyginę jak dinozaurowie, ale jak na razie to balansuje między emocjami.
A co to za roznica czy latales z dobra feta czy waliles dopki
jezeli myslisz ze nie znalazl bys sie w tym samym punkcie co jestes gdyby nie RC to jestes w bledzie, nie wiem czy bys nawet gorzej nie wyladowal

![[Obrazek: bielsze-nie-bedzie.jpg]](https://i.postimg.cc/4xgMrwFQ/bielsze-nie-bedzie.jpg)