Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2C-B (pills) - Opinie o produkcie
23.07.2026, 01:14
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 2C-B (pills) ze sklepu High-Life.market
23.07.2026, 13:51
tam jest legitne 2c-b?
wypowie się ktoś ?
mam nadzieję, że nie ta wersja 2c-b-fly
jak będzie to co ma być to się skusze na pewno
i ile mg w jednej może być albo jest vendor się wypowie?
High-LifeMarket
wypowie się ktoś ?
mam nadzieję, że nie ta wersja 2c-b-fly
jak będzie to co ma być to się skusze na pewno
i ile mg w jednej może być albo jest vendor się wypowie?
High-LifeMarket
w życiu są ronda z których ciężko jest zjechać
24.07.2026, 02:54
Rowniez zamowie z checia tylko chcialbym najpierw sie dowiedziec ile tam w tych pigulkach jest mocy
![[Obrazek: IMG-20260728-230637826-(1).jpg]](https://i.postimg.cc/D0PCS1wQ/IMG-20260728-230637826-(1).jpg)
2C-B
Dawkowanie testowe jak i całościowe, bo na tym zakończyłem pierwsze podejście to:
Pół tabletki - forma przyjęcia : nos
5-10 min pojawiają się pierwsze oznaki
20 minuta wiesz, że będzie dobrze
40-60 maksymalne pierdolniecie
Całościowy czas fazy 1,5-2h
Będzie to szybki opis, bo osobistych rozkminek, ani głupot, które kłębiły się w głowie opisywać nie będę.
Jak dla mnie miks delikatnego LSD + Mefedron (dojapnie) + odrobina Ketaminy. Razem robią tak dobrą robotę, że naprawdę ciężko to opisać. Śmieszy wszystko do rozpuchu. Nie da się tego śmiechu trzymać w sobie tylko wychodzi na zewnątrz.
Jeśli chodzi o dobrą bombę i kupę śmiechu to zdecydowanie to !!!!
Mirosound czamu napisałeś swoje subiektywne odczucia "mixem" ...
ktoś może zrozumieć, że wyczuwasz tam mix właśnie tych substancji, a czego nie ma ( ponoć ) w tym produkcie.
Dorzućmy do tego, że chociażby taki mefedron dla wielu może oznaczać w DOZNANIACH zupełnie co innego niż dla Ciebie...
Jeden się czuje lepiej pobudzony / drugi właśnie upierdolony, a inny jak mu szybko schodzi...
już lepiej by wybrzmiało jak TY to odczułeś w sensie reakcji organizmu ( pomijając tą śmiechawę, której tak w sumię trochę nie rozumiem - tak reagujesz na rozkosz?
bo dla mnie była by to np porażka, gdybym tak reagowała na smyrnięty towar... bez urazy
)
oczywiście bez spiny takie tam przyjebanie się ode mnie
haha
pozdrawiam
ktoś może zrozumieć, że wyczuwasz tam mix właśnie tych substancji, a czego nie ma ( ponoć ) w tym produkcie.
Dorzućmy do tego, że chociażby taki mefedron dla wielu może oznaczać w DOZNANIACH zupełnie co innego niż dla Ciebie...
Jeden się czuje lepiej pobudzony / drugi właśnie upierdolony, a inny jak mu szybko schodzi...
już lepiej by wybrzmiało jak TY to odczułeś w sensie reakcji organizmu ( pomijając tą śmiechawę, której tak w sumię trochę nie rozumiem - tak reagujesz na rozkosz?
bo dla mnie była by to np porażka, gdybym tak reagowała na smyrnięty towar... bez urazy
)oczywiście bez spiny takie tam przyjebanie się ode mnie
haha pozdrawiam
Ową pigulke 2cb i to nie jedną wpsominam bardzo milo dlatego jeszcze kiedys się na nia skusze , ,a powyższe opinie tylko ulatwiaja tą decyzje choc nie ukrywam że z tej ridxinki ta która niezmiennie u mnie jest numer 1 to 2 C-E opakowane w kino 5d w 8k
Nigdy nie zapomne tego uczucia gdy materac wchlonął mnie w siebie jakbym byl jego częścią ,a on sam olbrzymią bezkresną płytą główną czując kazdy jej milimetr kazde połączenie każdą jej sekcje ...masakra co za doznanie ale bym tego spróbował raz jeszcze
Dlatego i bez wymówek treba pobrać niedlugo próbkę
Nigdy nie zapomne tego uczucia gdy materac wchlonął mnie w siebie jakbym byl jego częścią ,a on sam olbrzymią bezkresną płytą główną czując kazdy jej milimetr kazde połączenie każdą jej sekcje ...masakra co za doznanie ale bym tego spróbował raz jeszcze
Dlatego i bez wymówek treba pobrać niedlugo próbkę
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
DarkSonia
Przepraszam, jeśli wprowadziłem w błąd tym mikserm 😉, bo faktycznie można by pomyśleć , że w/w produkcie znajduja się te substancje.
Jednak odczucia są jak dla mnie bardzo zbliżone do tego miksu, który wymieniłem.
Dodam że po kolejnych testach i oszamaniu 1,5 tableteczki poszło tu bardziej w kierunku LSD plus leciutki ketaminowy nieogar 😁.
Jak sądzę w tym opisie też zabrakło osobistych doznań, bo uważam że jak napisze o kolorach, uczuciu szczęścia i lekkim oderwaniu się od rzeczywistości to to jakieś oklepane.
Fakt jest taki, warto spróbować.
Więc....
Nie pozostaje mi nic innego jak podtrzymać wcześniejsze zdanie, co do tego , że te 2C-B bardzo pyszniutkie są.
Przepraszam, jeśli wprowadziłem w błąd tym mikserm 😉, bo faktycznie można by pomyśleć , że w/w produkcie znajduja się te substancje.
Jednak odczucia są jak dla mnie bardzo zbliżone do tego miksu, który wymieniłem.
Dodam że po kolejnych testach i oszamaniu 1,5 tableteczki poszło tu bardziej w kierunku LSD plus leciutki ketaminowy nieogar 😁.
Jak sądzę w tym opisie też zabrakło osobistych doznań, bo uważam że jak napisze o kolorach, uczuciu szczęścia i lekkim oderwaniu się od rzeczywistości to to jakieś oklepane.
Fakt jest taki, warto spróbować.
Więc....
Nie pozostaje mi nic innego jak podtrzymać wcześniejsze zdanie, co do tego , że te 2C-B bardzo pyszniutkie są.

![[Obrazek: 20260731-141523.jpg]](https://i.postimg.cc/BvH1Xb9Z/20260731-141523.jpg)