Out of business 2k23
01.08.2026, 20:02
16.08.2026, 13:24
Aktualnie wróciłem od trzech tygodni na terapię uzależnień. Bede teraz bardziej skupiał się na rozpoznawaniu i nazywaniu emocji oraz rozpoznawania ciągów przyczynowo - skutkowych, jeśli chodzi o nie i powstające głody czy zespoły abstynencyje.
Na następnej sesji mamy zabezpieczyć się przed ewentualnym nawrotem podczas powrotu do domu po trasce. Jest to niezwykle niebezpieczny teren dla mnie od zeszłorocznego ciągu hexenowego.
Rozwijam firmę i uruchomiłem kilka dni temu nowa jej gałąź, rozpoczynając karierę tradera. Jeszcze kilka miesiecy i dochód 100k/msc będzie w zasięgu ręki. Bez hazardu i innych tego typu gowien - czysta wolnosc.
Tak się żyje, ćpunki.
Na następnej sesji mamy zabezpieczyć się przed ewentualnym nawrotem podczas powrotu do domu po trasce. Jest to niezwykle niebezpieczny teren dla mnie od zeszłorocznego ciągu hexenowego.
Rozwijam firmę i uruchomiłem kilka dni temu nowa jej gałąź, rozpoczynając karierę tradera. Jeszcze kilka miesiecy i dochód 100k/msc będzie w zasięgu ręki. Bez hazardu i innych tego typu gowien - czysta wolnosc.
Tak się żyje, ćpunki.
16.08.2026, 20:51
My ćpuny, a ten wielce ogarnięty bo na terapii już kilka dni siedzi i z braku laku już nie wie co pisze. Zjedz Snickersa.