Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bunatica, sposób konsumpcji
9 godzin(y) temu
Witam panowie
Nie ukrywam iż amatorem nie jestem 5 lat praktycznie dzień na dzień aby się skończyło, to już mniejsza. W jaki sposób zażywacie to, u nas w acetonie rozrabiają i pety kropią i wiadomo po kawałku z lufy. Ciekawi mnie jak to u was wygląda
Nie ukrywam iż amatorem nie jestem 5 lat praktycznie dzień na dzień aby się skończyło, to już mniejsza. W jaki sposób zażywacie to, u nas w acetonie rozrabiają i pety kropią i wiadomo po kawałku z lufy. Ciekawi mnie jak to u was wygląda
9 godzin(y) temu
Z reguły rozpuszcza sie okreslona ilosc kannabinoidu na ten nosnik, tj, rozpuszczalnik, i nanoszony on jest na jakiś susz roślinny (cięty liść maliny, damiana czy coś) i palony z lufy jak zioło. Jak ktoś lubi mocne doznania może palić czysty proch z żarówki a nawet i ze zwykłej kioskówki się da. Niektorzy robią liquidy do e-papierosów.
8 godzin(y) temu
Można jeść kanna.
Trzeba zjeść trochę więcej niż przy paleniu (ale nadal będzie to ok 1-5 mg na dawkę, czyli minimalnie)
Wchodzi dużej, do kilkunastu minut.
Trzyma dłużej.
Kanapka z masłem albo margaryną. Rozsmarować razem z kanna.
Testowane bardzo dawno temu jeszcze za czasów am-2201.
Trzeba zjeść trochę więcej niż przy paleniu (ale nadal będzie to ok 1-5 mg na dawkę, czyli minimalnie)
Wchodzi dużej, do kilkunastu minut.
Trzyma dłużej.
Kanapka z masłem albo margaryną. Rozsmarować razem z kanna.
Testowane bardzo dawno temu jeszcze za czasów am-2201.