Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bunatica, sposób konsumpcji
01.08.2026, 15:36
Witam panowie
Nie ukrywam iż amatorem nie jestem 5 lat praktycznie dzień na dzień aby się skończyło, to już mniejsza. W jaki sposób zażywacie to, u nas w acetonie rozrabiają i pety kropią i wiadomo po kawałku z lufy. Ciekawi mnie jak to u was wygląda
Nie ukrywam iż amatorem nie jestem 5 lat praktycznie dzień na dzień aby się skończyło, to już mniejsza. W jaki sposób zażywacie to, u nas w acetonie rozrabiają i pety kropią i wiadomo po kawałku z lufy. Ciekawi mnie jak to u was wygląda
01.08.2026, 15:59
Z reguły rozpuszcza sie okreslona ilosc kannabinoidu na ten nosnik, tj, rozpuszczalnik, i nanoszony on jest na jakiś susz roślinny (cięty liść maliny, damiana czy coś) i palony z lufy jak zioło. Jak ktoś lubi mocne doznania może palić czysty proch z żarówki a nawet i ze zwykłej kioskówki się da. Niektorzy robią liquidy do e-papierosów.
01.08.2026, 17:15
Można jeść kanna.
Trzeba zjeść trochę więcej niż przy paleniu (ale nadal będzie to ok 1-5 mg na dawkę, czyli minimalnie)
Wchodzi dużej, do kilkunastu minut.
Trzyma dłużej.
Kanapka z masłem albo margaryną. Rozsmarować razem z kanna.
Testowane bardzo dawno temu jeszcze za czasów am-2201.
Trzeba zjeść trochę więcej niż przy paleniu (ale nadal będzie to ok 1-5 mg na dawkę, czyli minimalnie)
Wchodzi dużej, do kilkunastu minut.
Trzyma dłużej.
Kanapka z masłem albo margaryną. Rozsmarować razem z kanna.
Testowane bardzo dawno temu jeszcze za czasów am-2201.
Pamiętam bo zapomniec tego nie sposób w żaden sposób, a dokładniej nano buszka z magic tree którego nazwa nie była przesadzona pobrane od szanownej tanii o panie co to byla za faza nic tak mnie nie odłączyło jak to cos 
Error jak stąd do alfa centauri

Error jak stąd do alfa centauri

I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
Wczoraj, 10:31
Dadiu trzeba zrobić mieszankę ziołową, podkład to Twój wybór.
Zalecam mieszankę ziołową 1:20
Rozpuszczalnik to oczywiście spirytus, Butinaca dobrze się rozpuszcza.
Jak będzie za mocne to dosypiesz sobie podkładu i będziesz palił, wraz z nabytą tolerancją to nie będzie potrzebne ale na początek uwaga Butinaca jest mocna.
Zalecam mieszankę ziołową 1:20
Rozpuszczalnik to oczywiście spirytus, Butinaca dobrze się rozpuszcza.
Jak będzie za mocne to dosypiesz sobie podkładu i będziesz palił, wraz z nabytą tolerancją to nie będzie potrzebne ale na początek uwaga Butinaca jest mocna.
Wczoraj, 12:19
Tzn ja nie ukrywam my mamy sprawdzony tutaj sposób lata tutaj u nas tzw. Pyraki były sprzedawane właśnie rothmansy 100 czerwone kropione, 30 dychy jeden kiep. Butelka 100 ml 1.25mg pinaci i do pełna acetonu, po prostu u nas to robiło to takie boom, tyle osób to brało kupował i ten, ale niestety zapasy komuś się skończyły i bida teraz
Wczoraj, 15:41
U mnie latają kartki papierosy i szałwia. Czasem się zdarzy że wleci coś na podkładzie z Marshmallow pure. No a ogólnie nie palę tego bramowego badziewia bo jak dla mnie jest słabe i przede wszystkim robione na jednym kanna. Ja osobiście robię na trzech kanna w proporcji 3:90 i paląc cofam się do czasów gdy były sklepy stacjonarne.