Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2C-B (pills) - Opinie o produkcie
03.08.2026, 16:20
jak ma 12-14mg to ok nikt se krzywdy nie zrobi,choc są mocniejsze
1.Gdzie moj anioł stróz sie zastanawiam.
2.Jebac psy jarac towar,jak nie pali to na browar !.
2.Jebac psy jarac towar,jak nie pali to na browar !.
03.08.2026, 16:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2026, 17:08 przez Aerobic333.)
Wyjebalo mi libido ponad skale, dobrze klepie to twarde maleństwo. Klasa światowa.
DarkSonia nie świruj, na co czekasz?
Kiedy odbierasz paké od hajlajta?
Z początku też myślałem, że wkręcasz tamten miks jako skład produktu co może wprowadzić w błąd. Dlatego fajnie, że ostatecznie napisałeś o swoich "osobistych" doznaniach.
Ja pierwszy raz brałem 2CB zakładając właśnie ten oklepany scenariusz. Niemniej było dla mnie to coś zupełnie nowego, bynajmniej nie inaczej niż w Twoich doznaniach
DarkSonia nie świruj, na co czekasz?
Kiedy odbierasz paké od hajlajta?

(02.08.2026, 08:13)Mirosound napisał(a): Jak sądzę w tym opisie też zabrakło osobistych doznań, bo uważam że jak napisze o kolorach, uczuciu szczęścia i lekkim oderwaniu się od rzeczywistości
Z początku też myślałem, że wkręcasz tamten miks jako skład produktu co może wprowadzić w błąd. Dlatego fajnie, że ostatecznie napisałeś o swoich "osobistych" doznaniach.
Ja pierwszy raz brałem 2CB zakładając właśnie ten oklepany scenariusz. Niemniej było dla mnie to coś zupełnie nowego, bynajmniej nie inaczej niż w Twoich doznaniach
03.08.2026, 18:03
Ostatni raz śmiałem się bez powodu po odrobinie LSD, mefedronie i drinku z blanten i palemkom 
Jak można nie chcieć 🙈

Jak można nie chcieć 🙈
03.08.2026, 22:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2026, 22:37 przez KapitanKreska.)
- Myślałem czy to pisać, ale napisze. Możecie wrzucić do spamu. Rodzina 2C odrazu mnie łapią schizy, kiedyś 2CP miałem proch rozpuszczony w spirycie i tak się długo ładowało, że głupi zarzuciłem drugą dawkę. Jak się załadowało to cała noc flesh w oczy, sekunda mrugnięcia trwała wieczność i odpalała schizy, trzeźwy koleżka na łączach mnie podratowywał całą noc. Szczur, który ze mną brał (jedna dawka) rodzina go znalazła jak kucał po ciemku na środku strychu i patrzył w ciemność później mówił, że słyszał głosy dzieci. Ogólnie to tak w skrócie nigdy czegoś bardziej popierdolonego nie przeżyłem. Nie wiem jak wychodzi porównywalnie 2cb do 2cp ale radzę z tą rodziną 2c uważać.