2C-B (pills) - Opinie o produkcie
03.08.2026, 16:20
jak ma 12-14mg to ok nikt se krzywdy nie zrobi,choc są mocniejsze
1.Gdzie moj anioł stróz sie zastanawiam.
2.Jebac psy jarac towar,jak nie pali to na browar !.
2.Jebac psy jarac towar,jak nie pali to na browar !.
03.08.2026, 16:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2026, 17:08 przez Aerobic333.)
Wyjebalo mi libido ponad skale, dobrze klepie to twarde maleństwo. Klasa światowa.
DarkSonia nie świruj, na co czekasz?
Kiedy odbierasz paké od hajlajta?
Z początku też myślałem, że wkręcasz tamten miks jako skład produktu co może wprowadzić w błąd. Dlatego fajnie, że ostatecznie napisałeś o swoich "osobistych" doznaniach.
Ja pierwszy raz brałem 2CB zakładając właśnie ten oklepany scenariusz. Niemniej było dla mnie to coś zupełnie nowego, bynajmniej nie inaczej niż w Twoich doznaniach
DarkSonia nie świruj, na co czekasz?
Kiedy odbierasz paké od hajlajta?

(02.08.2026, 08:13)Mirosound napisał(a): Jak sądzę w tym opisie też zabrakło osobistych doznań, bo uważam że jak napisze o kolorach, uczuciu szczęścia i lekkim oderwaniu się od rzeczywistości
Z początku też myślałem, że wkręcasz tamten miks jako skład produktu co może wprowadzić w błąd. Dlatego fajnie, że ostatecznie napisałeś o swoich "osobistych" doznaniach.
Ja pierwszy raz brałem 2CB zakładając właśnie ten oklepany scenariusz. Niemniej było dla mnie to coś zupełnie nowego, bynajmniej nie inaczej niż w Twoich doznaniach
03.08.2026, 18:03
Ostatni raz śmiałem się bez powodu po odrobinie LSD, mefedronie i drinku z blanten i palemkom 
Jak można nie chcieć 🙈

Jak można nie chcieć 🙈
03.08.2026, 22:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2026, 22:37 przez KapitanKreska.)
- Myślałem czy to pisać, ale napisze. Możecie wrzucić do spamu. Rodzina 2C odrazu mnie łapią schizy, kiedyś 2CP miałem proch rozpuszczony w spirycie i tak się długo ładowało, że głupi zarzuciłem drugą dawkę. Jak się załadowało to cała noc flesh w oczy, sekunda mrugnięcia trwała wieczność i odpalała schizy, trzeźwy koleżka na łączach mnie podratowywał całą noc. Szczur, który ze mną brał (jedna dawka) rodzina go znalazła jak kucał po ciemku na środku strychu i patrzył w ciemność później mówił, że słyszał głosy dzieci. Ogólnie to tak w skrócie nigdy czegoś bardziej popierdolonego nie przeżyłem. Nie wiem jak wychodzi porównywalnie 2cb do 2cp ale radzę z tą rodziną 2c uważać.
09.08.2026, 11:26
Nie wiem czy moja opinia będzie obiektywna ale napiszę swoje zdanie. Zarzuciłem wczoraj kwasa jakoś o 22. Miałem słabe odczucie więc zacząłem myśleć co tu zrobić żeby jakoś polepszyć swój stan. Przypomniało mi się że dostałem sampla w postaci 2c-b. Nie myśląc zarzuciłem i zacząłem czekać na efekty. Wrzuciłem sobie film na projektorze i chillowalem. Po 40 minutach chciałem wstać z łóżka do kibla leżałem w samych badejkach. Wszystkie włosy nie wiem jak to opisać przykleiły mi się do prześcieradła czułem małe ludziki które trzymają mnie za nie u nóg i rąk xD włączyła mi się beka i zacząłem mówić sam do siebie żeby mnie puścili bo się zleje xD spojrzałem na obraz z projektora i widziałem siebie jak lerze na tym łóżku i rzeczywiście krasnali było od zajebania xD wstałem chciałem założyć klapki ale gdy chciałem je założyć były jak by wtopione w podłogę nie mogłem ich wyjąć. Jak je założyłem to nie mogłem ruszać nogami jeden klapek ważył z 20 kilo ja pierdole nie mogłem dojść do kibla prawie się zlałem w pokoju miałem taką bekę że myślałem że zaraz zemdleje bo nie mogłem złapać powietrza 🤣 poszedłem do kibla siedziałem tam z pół godziny ale nie mogę konkretnie powiedzieć ile bo czas stał w miejscu. Później położyłem się spowrotem do lozka i leżałem za chwilę zacząłem szukać rękami telefonu bo przykleiłem się do prześcieradła co się okazalo leżał na klatce piersiowej - znowu beka. 🤣 Polecam tą substancje chodź nie wiem czy to ten kwas tak zadziałał w połączeniu z tym 2c-b chuj wie. Gdy bania zeszła nie mogłem usnąć zapaliłem maczane weszła taka psychodela że chuj i stan wrócił spowrotem 👽👽👽 chwilowo byłem przerażony ale znów weszła beka straszna i mówiłem do siebie może w końcu się przekręcasz ty chuju xD 🤣🌚
12.08.2026, 06:52
Czy to legit 2cb czy mieszanka emkii i Kety jak tusi? Interesuje mnie ten tat na chemsex..po tusi w ogóle nie mam tego w głowie...w ogóle nic w głowie nie mam..jak to legit 2cb to zamawiam