Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdybyś mógł usunąć jedną rzecz ze swojego życia, co by to było? 5/08/26
05.08.2026, 17:31
Stres! Zdecydowanie stres.
Nienawidzę kurwy!
Nienawidzę kurwy!
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
05.08.2026, 21:15
Mojego starego, który był pierdo***** przemocowcem, damskim bokserem i ustawiał całą rodzinę ciągle będąc ciągle napierdolony. Nienawidzę skurwysyna, cieszę się że odciąłem się od niego całkowicie.
Wczoraj, 06:18
Monike, przez nią miałem problemy, i mam do teraz. Chvialbym cofnąć czas i nie poznać tej lafiryndy.
KiszczaK
Czasu nie cofniesz, ale aby to jakoś naprawić zacząłbym od wybaczenia zrozumienia tym samym zrobisz przestrzeń na nowe ktire tylko czeka aby sie zamanifestowac w twoim zyciu ale potrzebuje wsparcia nowego gruntu aby mogło rosnąć pozwolić piąć Ci sie w górę
Innymi słowy rób krok do przodu nie odwrotnie tylko ten kierunek gwarantuje progres
Czasu nie cofniesz, ale aby to jakoś naprawić zacząłbym od wybaczenia zrozumienia tym samym zrobisz przestrzeń na nowe ktire tylko czeka aby sie zamanifestowac w twoim zyciu ale potrzebuje wsparcia nowego gruntu aby mogło rosnąć pozwolić piąć Ci sie w górę
Innymi słowy rób krok do przodu nie odwrotnie tylko ten kierunek gwarantuje progres
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace

![[Obrazek: bielsze-nie-bedzie.jpg]](https://i.postimg.cc/VLymVRh7/bielsze-nie-bedzie.jpg)