GTA VI Na NETFLIXIE
Nie da się ukryć że seria GTA w szczególności 6 to tytul nie mający sobie równych w tej branży i osobiscie jestem wiernym jej fanem nie raz zdzierając palce przechodząc każdą kolejną akcje.
Immersja tej gry jesf niebezpieczna wciąga niczym alfa gdy w nia zagrasz ale aby tak było konieczna jest zmiana bardzo istotnej opcji mianowicie celowania który zmienia feeling gry o 10000000 stopni bo co ta za przyjemność trzymając knefel na padzzie by maszyna sama celowala gdy to deakrywujesz aktywujesz u siebie trofeum full happiness gta5
To opcji o której nie kazdy przez co wielu grajac na domyślnych ustawieniach twierdzi że to gra da debili i nie sposób sie z tym nie zgodzić
Gdy odpalasz grę po raz pierwszy domyslne ustawienia w single jak i online celowania do przeciwników będziecie mocno wspomagany przez ustawienie AUTO -AIM
Co jest krwa opcja dla noobów i matołów
Jednakże zabawa zmienia się tu nie do poznania gdy zmienisz to ustawienie na
FREE-AIM
Tu nie ma juz żartów
Wbijasz online do basenu z graczami wyłącznie z takim samym ustawieniem i wtedy zaczyna sie prawdziwy turf war armagedon
Jak ktoś chciałby dołączyć zapraszam do sesji online
Immersja tej gry jesf niebezpieczna wciąga niczym alfa gdy w nia zagrasz ale aby tak było konieczna jest zmiana bardzo istotnej opcji mianowicie celowania który zmienia feeling gry o 10000000 stopni bo co ta za przyjemność trzymając knefel na padzzie by maszyna sama celowala gdy to deakrywujesz aktywujesz u siebie trofeum full happiness gta5
To opcji o której nie kazdy przez co wielu grajac na domyślnych ustawieniach twierdzi że to gra da debili i nie sposób sie z tym nie zgodzić

Gdy odpalasz grę po raz pierwszy domyslne ustawienia w single jak i online celowania do przeciwników będziecie mocno wspomagany przez ustawienie AUTO -AIM
Co jest krwa opcja dla noobów i matołów
Jednakże zabawa zmienia się tu nie do poznania gdy zmienisz to ustawienie na
FREE-AIM
Tu nie ma juz żartów
Wbijasz online do basenu z graczami wyłącznie z takim samym ustawieniem i wtedy zaczyna sie prawdziwy turf war armagedon
Jak ktoś chciałby dołączyć zapraszam do sesji online
Wczoraj, 15:12
Miesięczna subskrypcja ( podstawowa ) to koszt 37 zł. Więc myślę że jeśli stać cię na smakołyki to i taka kwota nie będzie dla ciebie problemem. Przy okazji będziesz mógł obejrzeć też inne filmy. Ja passow nie podam, myślę że zbyt dużo informacji można uzyskać posiadając je. W dodatku mieszkam w Niemczech więc popierdoliły by się lokalizację.
11 godzin(y) temu
O to będzie co oglądać
niedawno wykupiłem Netflix a teraz oglądam The Walking Dead, a zamierzam sobie przypomnieć Breaking Bad
niedawno wykupiłem Netflix a teraz oglądam The Walking Dead, a zamierzam sobie przypomnieć Breaking Bad

![[Obrazek: FB-IMG-1786029439549.jpg]](https://i.postimg.cc/6qYXB7LN/FB-IMG-1786029439549.jpg)