Czy posiadasz Hulajnoge, trzecią noge?
07.08.2026, 19:03
Mieszkam w Niemczech. Tu są surowe przepisy jeśli chodzi o hulajki. Nie chce mi się załatwiać rejestracji i ubezpieczenia. W Polsce kupujesz i wyjeżdżasz nią ze sklepu tutaj jest za duża papierologia żeby móc nią legalnie jeździć. Za to mam rower elektryczny. Ostatnio mi odwaliło, zarzuciłem 2 kwasy i pojechałem delektować się doznaniami
Na pełnej baterii w spokojnej jeździe zrobiłem nim prawie 110 km 😄
Na pełnej baterii w spokojnej jeździe zrobiłem nim prawie 110 km 😄
07.08.2026, 21:07
Ja tam bym zabił się na hulajce gdyż posiadam rower z kuleczkami tak jak mają dzieci xD
Skittles
Spoko bike i te amorki robią robotę nie to co ta hulajka ma sztywne koła bez amorów nic nie wybiera kazdy dołek czuc w kościach
Kto mnie tak urządził
No no 110 na pełnej bakteri to spoko wynik tez mam rower elektryczny.ale daleko od polski i jak tak s9bue teraz o tym myślę to troche żałuję że go nie sprowadziłem, a dokupiłem tą hulajke [a dokładniej dokupiła moja mama bo to prezent od niej ] bo rower zwykły czy ele.ma przy niej znacznie szerszy zakres możliwości dkatego troche zaluje ale trudno przynajmniej dxueki temu mam większy wybór w garażu
Spoko bike i te amorki robią robotę nie to co ta hulajka ma sztywne koła bez amorów nic nie wybiera kazdy dołek czuc w kościach

Kto mnie tak urządził

No no 110 na pełnej bakteri to spoko wynik tez mam rower elektryczny.ale daleko od polski i jak tak s9bue teraz o tym myślę to troche żałuję że go nie sprowadziłem, a dokupiłem tą hulajke [a dokładniej dokupiła moja mama bo to prezent od niej ] bo rower zwykły czy ele.ma przy niej znacznie szerszy zakres możliwości dkatego troche zaluje ale trudno przynajmniej dxueki temu mam większy wybór w garażu
Wczoraj, 11:51
Kocur sue zna to niech sobie maszeruje
Lew ma wyjebane odpala hulajke i kocury rozjechane
Lew ma wyjebane odpala hulajke i kocury rozjechane

![[Obrazek: 20260805-193552.avif]](https://i.postimg.cc/tCVc8Qzq/20260805-193552.avif)
![[Obrazek: 20260805-193603.avif]](https://i.postimg.cc/7Z3WY3cp/20260805-193603.avif)