Co najbardziej zmieniło się w tobie przez ostatnie 10 lat? 29/07/26
Zmienilo sie we mnie wiele przez sam wiek po bycie znacznie bardziej precyzyjnym i ostrożnym w wyborach,decyzjach które to mają bezposredni wpływ na jakosc dalszego życie jak riwniez dopracowanie niemal do perfekcji zdrowego dystansu do otaczającego mnie świata oraz wewnętrznej rownowagi zrozumienia w kazdym jego aspekcie osiagajac w tej materii stan bliski nirvanie
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
29.07.2026, 20:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2026, 20:56 przez eneduerabe.)
Nic się nie zmieniło jak nie nawidzilem systemu to dalej trwa i dalej ludzi szanuje
A co Się zmieniło to czekaj straciłem pracę nie no swiry mordki nie wiem co napisać pogubiłem się
A co Się zmieniło to czekaj straciłem pracę nie no swiry mordki nie wiem co napisać pogubiłem się
07.08.2026, 20:49
Przestałem się martwić że bede sam w życiu. Kiedyś się tego obawiałem, co będzie jak mnie kobieta zostawi, jak ja się odnajdę.
Obecnie jest mi dobrze samemu, owszem brakuje bliskości ale można zawsze to ogarnąć na odpłatnych spotkaniach.
Jestem trudnym człowiekiem, tzn umiem przejawiac zdrowe zachowania ale na dłuższą metę mnie to męczy - musiałem dojrzeć w głąb siebie samego.
Obecnie jest mi dobrze samemu, owszem brakuje bliskości ale można zawsze to ogarnąć na odpłatnych spotkaniach.
Jestem trudnym człowiekiem, tzn umiem przejawiac zdrowe zachowania ale na dłuższą metę mnie to męczy - musiałem dojrzeć w głąb siebie samego.
07.08.2026, 20:52
Podejście do ludzi i przede wszystkim psychika. Przestałem się martwić, żyje bez stresu można powiedzieć.
08.08.2026, 09:09
Zmieniło sue wiele
Nic mnie juz w zyciu nie mierzi Jestem panem życia i śmierci
Jestem swiadomy i oświecony
W wolnych chwilach grywam z demonami w szachy
Nic mnie juz w zyciu nie mierzi Jestem panem życia i śmierci
Jestem swiadomy i oświecony
W wolnych chwilach grywam z demonami w szachy
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
15.09.2026, 10:58
Moje nastawienie do życia, do otaczającego mnie świata, do społeczeństwa. Bardzo też zmieniła się moja wrażliwość i empatia.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność