Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc?
08.08.2026, 08:32
Niektórzy nie mają dna nurkują w to głębiej i głębiej przebijajac sie pr,ez wszystjie jej warstwy plynac jeszcze głębiej wprost w odmęty jednokierunkowego narkotycznego zatracenia 
Ament .

Ament .
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
08.08.2026, 08:47
nie owijając w bawełnę chemia leczy moje rany. Wydaje mi się że tak, jestem po monarach, odwykach kilku detoksach w Niemczech. Może naucze się żeby nic nie brać kiedy w końcu obudze się w szpitalu bez nogi, ręki lub po jakimś ostrym zawale
chodź nawet jeśli siedział bym na pierdolonym wózku inwalidzkim xD i tak bym latał po forum i szukał przysłowiowego CH*** do dupy
chodź nawet jeśli siedział bym na pierdolonym wózku inwalidzkim xD i tak bym latał po forum i szukał przysłowiowego CH*** do dupy
08.08.2026, 09:28
Skittles uzależnienie to choroba emocji, substancja jest mniej ważna.
Dlatego jak się ustabilizujesz, żadne narkotyki nie będą potrzebne.
Wymaga to nauki życia na nowo, jest to ciężkie i trudne, ale warto spróbować.
Żadne Monaru, terapia też nie pomoże.
Musisz tylko się odnaleźć w zyciu, znaleźć pasje, zapomnieć o tym głównie.
Może założysz w przyszłości rodzinę, dlatego warto walczyć.
Dlatego jak się ustabilizujesz, żadne narkotyki nie będą potrzebne.
Wymaga to nauki życia na nowo, jest to ciężkie i trudne, ale warto spróbować.
Żadne Monaru, terapia też nie pomoże.
Musisz tylko się odnaleźć w zyciu, znaleźć pasje, zapomnieć o tym głównie.
Może założysz w przyszłości rodzinę, dlatego warto walczyć.
08.08.2026, 09:46
(08.08.2026, 08:45)Piotrek8924 napisał(a): Czyli tzw. zacpaja się na śmierć.
Dla takich ludzi nie ma już ratunku.
Zdecydowane płyną w tym kierunku
I pomoimo tego że ratunku dla nich nie ma bo psycha zbyt mocno pogięta to niekoniecznie na wskutek zacpania kazdy z nich zaliczy na życie bana
Aczkolwiek dla wiekszosci to wlwsnie będzie końcem
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
08.08.2026, 11:36
Piotrek8924 masz rację z chorobą emocji ale deprecjonowanie jakichkolwiek ośrodków leczenia uzależnień które dają szanse wyjść z nałogu, jest dla mnie lekka ignorancja. Takie instytucje pomagają Ci funkcjonować w społeczeństwie, dbać o codzienne obowiązki i regulować zdrowo emocje.
I co ze będziesz miał zajawkę? Skoro będziesz wrakiem emocjonalnym bez przepracowanych rzeczy w swoim życiu, pierwszy lepszy wyzwalacz i wyjebie#z szpagat.
I co ze będziesz miał zajawkę? Skoro będziesz wrakiem emocjonalnym bez przepracowanych rzeczy w swoim życiu, pierwszy lepszy wyzwalacz i wyjebie#z szpagat.