Co ciebie najbardziej irytuje w swojej osobie? 8/08/26
Zdecydowanie najbardziej irytuje mnie przykładanie zbyt wielkiej uwagi do czystości tak bardzo że potrafię odkurzać 2 razy dziennie cała posiadłość tylko po tym gdy zauważyłem trzy nowe paprochy 
Walcze z tym od lat ale bezskutecznie
Mam to w dna po mamie 1000% ona taka sama

Walcze z tym od lat ale bezskutecznie
Mam to w dna po mamie 1000% ona taka sama
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
08.08.2026, 15:42
W mojej osobie irytuje mnie brak cierpliwości, łatwo wyprowadzić mnie z równowagi i nie lubię spóźniania się. Aha, i w pewnym stopniu lenistwo.
08.08.2026, 16:13
Jeśli chodzi o wygląd to zakola
no i wkurwiam się bo strasznie poce się na ryju i widząc się z kimś zawsze jest mi wstyd bo muszę się przecierać papierem. Muszę z tą nadpotliwości a twarzy iść do lekarza, chyba te kanna poszły nie tymi kanałami co potrzeba i tak już zostało
xD
no i wkurwiam się bo strasznie poce się na ryju i widząc się z kimś zawsze jest mi wstyd bo muszę się przecierać papierem. Muszę z tą nadpotliwości a twarzy iść do lekarza, chyba te kanna poszły nie tymi kanałami co potrzeba i tak już zostało
xD
Wczoraj, 11:58
Bycie zbyt mało konsekwentnym co zmusza do refleksji czy aby na pewno chcę coś zmieniać.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Wczoraj, 14:37
Piotrek8924 lepiej nie xD od specyfików które wale jak by mnie zblokowało to jednocześnie rozjebało haha
Wczoraj, 15:22
Bloker potu xd
Pocenie się to strategiczna naturalna ochrona przed przegrzaniem.
Pocenie się to strategiczna naturalna ochrona przed przegrzaniem.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Nie zawsze ale czasami irytuje mnie jeszcze zbytnia wrażliwość na cierpienie innych istot zamieszkujacych naszą planete jak i tych z równoległych wymiarów szczególnie tych z czwartej gestosci z ktorymi mam kontakt to Ci co zyli tu kiedyś, ale sa juz pomiędzy 🩵
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace

![[Obrazek: bielsze-nie-bedzie.jpg]](https://i.postimg.cc/XvtV7hVf/bielsze-nie-bedzie.jpg)