Amfetamina
06.08.2026, 22:58
Co to znaczy długo? 20 lat? 30? 40? Fakt że prawie wszędzie lata ten sam szit tylko w różnych postaciach. Sugerujesz że nikt już w całym kraju nie robi dobrego towaru? Proszę Cię
06.08.2026, 23:51
W temacie amfetaminy siedzę jakoś od 2006 roku. Owszem kiedyś była dobra, co nie zmienia faktu że aktualnie dalej jest w porządku. Trzeba tylko mieć dobry dostęp. A nie latać po mieście i szukać jak ja to mówię ( bramowych przekonanych opcji )
XD po poziomie języka myślę, że masz maks 20 lat i myślisz, że jak będziesz pisać głupoty to ktoś napisze "o, jej jaki Ty jesteś fajny".
Życie tak nie wygląda. Każdy kto coś dłużej niż pół roku ma przegrany organizm. Każdy kto cpa w ciągach (nawet 3-4 dniowych) l, żeby się odbudować musi się postarać - rzucić, benzo, fajki alko i się suplementowac dbając o nawodnienie, redukcję stresu i milion innych rzeczy. Zupełnie inna kwestią jest to, że tacy ludzie mają przepalone styki i dla nich czystość 15-25 proc to już mega skok jakościowy. A przerwa 2tyg może dać odczucie duzo lepsze nawet na podobnej jakości jak dotychczas. (Dane statystyczne są losowe)
Ja tego nigdzie nie napisałem. Napisałem tylko, że jak ktoś chce oceniać ten towar niech usiądzie, niech go potraktuje testerami i zobaczy co mu tam wyjdzie.
Ja tylko przypomnę, że średnia czystość amfetaminy w tym kraju to 13 -15 proc. I patrząc po forumowicza u to niewielu tu widzę takich którzy przebija te bariery. A jak ktoś mówi, że dawkowanie 30mg to bajka to wiem, ze albo jest przepalony towarem albo ma niską czystość towaru.
Życie tak nie wygląda. Każdy kto coś dłużej niż pół roku ma przegrany organizm. Każdy kto cpa w ciągach (nawet 3-4 dniowych) l, żeby się odbudować musi się postarać - rzucić, benzo, fajki alko i się suplementowac dbając o nawodnienie, redukcję stresu i milion innych rzeczy. Zupełnie inna kwestią jest to, że tacy ludzie mają przepalone styki i dla nich czystość 15-25 proc to już mega skok jakościowy. A przerwa 2tyg może dać odczucie duzo lepsze nawet na podobnej jakości jak dotychczas. (Dane statystyczne są losowe)
(06.08.2026, 22:58)wildboar30 napisał(a): Co to znaczy długo? 20 lat? 30? 40? Fakt że prawie wszędzie lata ten sam szit tylko w różnych postaciach. Sugerujesz że nikt już w całym kraju nie robi dobrego towaru? Proszę Cię
Ja tego nigdzie nie napisałem. Napisałem tylko, że jak ktoś chce oceniać ten towar niech usiądzie, niech go potraktuje testerami i zobaczy co mu tam wyjdzie.
Ja tylko przypomnę, że średnia czystość amfetaminy w tym kraju to 13 -15 proc. I patrząc po forumowicza u to niewielu tu widzę takich którzy przebija te bariery. A jak ktoś mówi, że dawkowanie 30mg to bajka to wiem, ze albo jest przepalony towarem albo ma niską czystość towaru.
2 godzin(y) temu
człowieniu, na forum cebulka jest dostępna feta o czystości powyżej 70 % i dawka 30 czy 50 mg działa wyśmienicie nawet na mnie, mimo że miałem do czynienia z mocnymi rc stimami