Czy posiadasz Hulajnoge, trzecią noge?
Kici kici kotecku moze gdybyś pośmigał sobie nią chwile byś sue przekonal że nie jest taka zła jak np.szybki wypad do sklepu czy paczkomatu w szczególności do paczkomatu 
To właśnie jest jej główne tutaj zadanie >> możliwie jak najszybciej dowieźć pod paczko :]\___

To właśnie jest jej główne tutaj zadanie >> możliwie jak najszybciej dowieźć pod paczko :]\___
Wczoraj, 12:38
Po takiej przejażdżce na pewno nachodzi ochota na possanie fiuta koledze.
Lepiej nie ryzykować
Lepiej nie ryzykować
TYTUS
W tym porownsniu jest deko prawdy niemniej nie oznacza to ze hujlaki ea bezużyteczne w dorosłym swiecie bywają przydatne w szczególności na takie szybkie trasy jak wspomnialem sklepu czy paczkomatu ale to moja subiektywna ocena jej pozytecznisci przydatności w codziennym zastosowaniu niemniej nie mam nic z tego by kogokolwiek przekonywac do niej
tyle
W tym porownsniu jest deko prawdy niemniej nie oznacza to ze hujlaki ea bezużyteczne w dorosłym swiecie bywają przydatne w szczególności na takie szybkie trasy jak wspomnialem sklepu czy paczkomatu ale to moja subiektywna ocena jej pozytecznisci przydatności w codziennym zastosowaniu niemniej nie mam nic z tego by kogokolwiek przekonywac do niej
tyle
Wczoraj, 13:15
TYTUS wiemy ze jeździsz na rozjebanym składaku, nie masz żadnej zajawki ani hobby oprócz Hejtu i dogryzania innym, i tak naprawdę kupił byś hulajke, ale niestety nie kupisz bo wolisz te pieniądze przejebac na chujowy przekopany solą do kąpieli towar z bramy i browary
pewne kwestie warto zostawić dla siebie
pewne kwestie warto zostawić dla siebie
Wczoraj, 13:49
W sumie to lepiej jak jeździcie na tych gejowskich sprzętach niż mielibyście mnie wkurwiać zapierdalając po lesie kładem czy innym krosem
Dzięki
Dzięki

![[Obrazek: 133902-wspolczesni-mezczyzni.jpg]](https://i.postimg.cc/0QfT0g0y/133902-wspolczesni-mezczyzni.jpg)