High-Life.market - Temat główny
07.08.2026, 14:42
Ciężko tu czasami szczerze coś napisać żeby nie być posądzony o jakiś związek z V.
Ale z drugiej strony ludzie piszą komentarze w zdecydowanej większości negatywne a pozytywy z uśmiechem na gębąch po prostu konsumują cukiereczki...
Więc ja od siebie dodam tylko, że High w nazwie V nie wynika z niczego i tu obsługa (w tym kontakt, szybkość dostawy, pakowanie itp) oraz towar (przynajmniej ten co zamawiam) jest niezmiennie na poziomie High.
Polecam!
Ale z drugiej strony ludzie piszą komentarze w zdecydowanej większości negatywne a pozytywy z uśmiechem na gębąch po prostu konsumują cukiereczki...
Więc ja od siebie dodam tylko, że High w nazwie V nie wynika z niczego i tu obsługa (w tym kontakt, szybkość dostawy, pakowanie itp) oraz towar (przynajmniej ten co zamawiam) jest niezmiennie na poziomie High.
Polecam!
07.08.2026, 15:12
Hl przy moim ostatnim zamowieniu po prostu pobil rekord predkosci azybciej juz sie nie da, mysle ze po weekednzie wpadnie recka 2c-b oraz dam znac czy ketamina dalej ketaminuje do tego wzialem jeszcze fake gelato ale no nie wyglada tak jak zdjeciu na stronie odmiana ktora byla przed gelato wygladala o wiele lepiej ale przy takiej cenie nie ma.co narzekac
11.08.2026, 19:54
Panowie sie postarali! Byłem "przygotowany" na długie oczekiwanie całe szczęście tym razem się myliłem
Nie jestem nie omylny. Napisałem coś głupiego? - zwróć mi uwagę, chętnie posłucham
11.08.2026, 20:35
Be objective and honest.
11.08.2026, 20:47
(11.08.2026, 19:54)tomnook napisał(a): Ni gjorde ett fantastiskt jobb! Jag var "förberedd" på en lång väntan, men som tur var hade jag fel den här gången.
I had the opposite experience - a bit delayed delivery, but after contacting vendor I was informed of a slight delay and now I am just waiting for them to ship my order out.
Hopefully sooner than later
13.08.2026, 19:04
Kontakt z V jak zawsze na wysokim poziomie, szkoda, że nie dolatują potwierdzenia jak wcześniej. Recki odczynników jak tylko gołąbek doleci - mam nadzieję że przed weekendem
17.08.2026, 01:33
Musze w koncu napisac opinie o tym V kontakt w razie jakis opuznien jest bezproblemowy i szybki zdarzylo mi sie tylko raz ze bylo jakies opuznienie jesli chodzi o towar to pierwsza klasa zawsze no i plus ze szybka dostawa i paczuszki profesjonalnie pakowane