Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop
14.08.2026, 22:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2026, 22:13 przez Skittles.
Powód edycji: Błędy
)
bnq zmień i nie płacz tutaj chłopie. Ciśnienie masz to Twój problem. Byronik nie zbiednieje po twoim odejściu 🤣 to nie sprzedaż cukierków kurwa, żeby latać po kurierach i nadawać codziennie paczki.
14.08.2026, 23:05
Nie no ma prawo się domagać, bo za to płaci. Każdy może swoją opinię wyrazić, a że to taki, a nie inny biznes to akurat nie jest żadne wytłumaczenie, bo vendorzy mają też różne czasy wysyłki w tym biznesie jak w każdym innym.
(14.08.2026, 22:08)Skittles napisał(a): bnq zmień i nie płacz tutaj chłopie. Ciśnienie masz to Twój problem. Byronik nie zbiednieje po twoim odejściu 🤣 to nie sprzedaż cukierków kurwa, żeby latać po kurierach i nadawać codziennie paczki.
Slucham? Cisnienia zadnego nie mam czlowieku o czym Ty piszesz.... Sporadycznie pale kanna sobie , cisnienie... jaki typ...ale troll. Chodzi o denerwowanie sie ale widze ze wiesz lepiej odemnie. Placze? Po prostu sie wypowidzielalem przepraszam jezeli Cie to tak urazilo jeja...chyba masz jakies problemy lub szukasz zaczepek. V zapewnil ze zrobi to teraz szybciej wiec zobaczymy ile z jego obietnicy po prostu. Myslalem ze forum sluzy do wypowiadania sie... Mysle ze to Ty powinienes zluzowac. Moze udaj sie do psychiatry i nie sugeruj ludzom cos czego nie ma.
Btw. Typ komentuje codziennie po 5-7-10 postow ale za to ja nie mam prawa sie wypowiedziec. Non sens.
Nastepnym razem wyslij pw bo tworzysz tylko offtopy na ktore trzeba odpowiadac.
bnq jak byś czytał forum, to byś wiedział że napisał o Tym wcześniej że są chwilowe opóźnienia i wszystko wyleci w poniedziałek, a w ramach tego dorzuci coś od siebie. No ale po co 
Oznajmiłem ci tylko że to nie jest fabryka cukierków, i nie nadają paczek codziennie. Mieli opóźnienie i nie wysłali w tym tygodniu, to wyślą w poniedziałek. Ja pierdole jaki problem

Oznajmiłem ci tylko że to nie jest fabryka cukierków, i nie nadają paczek codziennie. Mieli opóźnienie i nie wysłali w tym tygodniu, to wyślą w poniedziałek. Ja pierdole jaki problem
(14.08.2026, 23:05), Bortak42 napisał(a): Nie no ma prawo się domagać, bo za to płaci. Każdy może swoją opinię wyrazić, a że to taki, a nie inny biznes to akurat nie jest żadne wytłumaczenie, bo vendorzy mają też różne czasy wysyłki w tym biznesie jak w każdym innym.
ototo. zamawiam bo chce mi sie cpac tera, a nie zatydzien czy miesac
Skittles moj vendor wsysyla tego samego dnia
to chyba sie da
prostuj się kurwo

)
![[Obrazek: signal-2026-08-11-14-02-10-966.jpg]](https://i.postimg.cc/gjMYQg7K/signal-2026-08-11-14-02-10-966.jpg)