Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
17.08.2026, 11:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2026, 11:22 przez kiertnik82.)
partychemicalseu A po co Ci jakikolwiek sygnał? Jak czekasz od czwartku to jeszcze nie minęło 5 dni roboczych. Jeżeli minie 5 dni roboczych, a nie otrzymasz paczki to wtedy napisz do Vendora.
17.08.2026, 11:50
Chłop chyba pierwszy raz zamówienie złożył w swoim życiu i w szoku jest że paczki w domu jeszcze nie ma 
Sprawdziłem twoje posty, i ty chłopie ciągle masz jakieś problemy do zamówień

Sprawdziłem twoje posty, i ty chłopie ciągle masz jakieś problemy do zamówień
17.08.2026, 18:20
(17.08.2026, 10:52)partychemicalseu napisał(a): Siemanko! Czy wiadomo, czy dzisiaj wylatują jakieś gołębie? Od czwartku czekam na jakikolwiek sygnał i cisza w temacie. Dzięki z góry za info!
tak jak juz tutaj chlopaki napisali poczekaj do 5 dni roboczych ja nieraz zamawialem w niedziele i w pon mialem paczke a kiedys zamowilem w wtorek popoludniu i paczke mialem w piatek wiec jest roznie i tez pewnie zalezy gdzie mieszkasz
18.08.2026, 18:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2026, 18:38 przez kamilpolak.)
Opłaciłem w bitomacie golebia a za 7 min wyskoczyło że minelo 30 min I wroc do high life kurde dojdzie te btc ? Na pewno zostało wysłane i jakieś bloki powinny już być w 7 min
18.08.2026, 23:03
To nie jest mordo allegro i czasem odpowiedz jest w 2 godziny a czasem po 26 godzinach np dłużej nie czekałem na odpowiedź
19.08.2026, 09:41
No, ale po chuj w bitomacie płaciłeś jak było wałkowane milion razy, żeby z portfela płacić. Jak nie dojdzie to z własnej winy, bo jakaś pomyłka czy coś.
Sygnatura
19.08.2026, 10:00
Czy w bitomacie czy z portfela to nie ma żadnej różnicy oprócz takiej że łańcuch transakcji jest krótszy i Twoja morda w bitomacie jest bezpośrednio powiązana z wpłata na portfel Vendora
Jak chłop robi zamówienie w czwartek gdzie zaczyna się długi weekend i w poniedziałek panikuje że nie ma zamówienia to nie mam pytań. Gacie byś zamówił to by Ci też nie doszły minimum do wtorku. Na stronie jak byk jest napisane "Do not email us for order confirmation". A daje sobie rękę uciąć, że przecpane mózgi piszą trzęsącymi się łapami z jakiegoś Gmaila i bez szyfrowania chociażby jednorazowa notatka privnote czy temp xD przecież Vendor wypierdala takie maile bez otwierania
Ja czekam na zamówienie już +- 10 dzień, i cały czas dostawałam odp na maila czemu jest opóźnienie.
Jak chłop robi zamówienie w czwartek gdzie zaczyna się długi weekend i w poniedziałek panikuje że nie ma zamówienia to nie mam pytań. Gacie byś zamówił to by Ci też nie doszły minimum do wtorku. Na stronie jak byk jest napisane "Do not email us for order confirmation". A daje sobie rękę uciąć, że przecpane mózgi piszą trzęsącymi się łapami z jakiegoś Gmaila i bez szyfrowania chociażby jednorazowa notatka privnote czy temp xD przecież Vendor wypierdala takie maile bez otwierania
Ja czekam na zamówienie już +- 10 dzień, i cały czas dostawałam odp na maila czemu jest opóźnienie.