Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
19.08.2026, 14:30
(19.08.2026, 09:41)Bortak42 napisał(a): No, ale po chuj w bitomacie płaciłeś jak było wałkowane milion razy, żeby z portfela płacić. Jak nie dojdzie to z własnej winy, bo jakaś pomyłka czy coś.
Po gowno. Zawsze to bitomat tu ludzie polecali. 2 sprawa na stronie nigdzie nie pisze ze płatność trzeba w 30 min zrobić.
19.08.2026, 16:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2026, 17:29 przez MurzynskiePierdolenie.)
wie ktos moze co to bedzie za krysztal bo przypadkiem mi wyslali edit hajlajf mysli ze 3cmc ale nw czy na pewno
19.08.2026, 17:30
Wszystko jasne po 30 minutach faktura wygasa ale kasa poszła normalnie.
Niepotrzebnie straszą tym komunikatem xD
Artemida97 No właśnie jest bardzo duża różnica i napisałaś między innymi, dlaczego, ale nie tylko z tego powodu.
kamilpolak Polecali bitomaty do tego, żeby kupować krypto, a nie po to, żeby tak płacić vendorowi, bo jest to niewygodne, problematyczne i przypałowe i przy tym jest ryzyko, że nie dojdzie płatność do vendora szczególnie jak się spóźnisz.
kamilpolak Polecali bitomaty do tego, żeby kupować krypto, a nie po to, żeby tak płacić vendorowi, bo jest to niewygodne, problematyczne i przypałowe i przy tym jest ryzyko, że nie dojdzie płatność do vendora szczególnie jak się spóźnisz.
Sygnatura
20.08.2026, 01:19
(19.08.2026, 17:30)kamilpolak napisał(a): Wszystko jasne po 30 minutach faktura wygasa ale kasa poszła normalnie.
Faktura wygasa, bo to jest okres w którym cena w BTC jest "zablokowana". To jest po prostu zabezpieczenie w wypadku gdy są duże wachania ceny BTC. W większości przypadków nie ma problemu gdy wpłata dojdzie po wygaśnięciu faktury, ale jak się trafi przypadek gdzie cena będzie mocno skakać a wpłata dotrze po czasie to będziemy myśleć co dalej, bo do tej pory jeszcze tak się nie przytrafiło.
Wydaje mi sie że ze vendor mi nie odpisuje bo pisze do niego z hide my e-mail w icloud, znalazłem teraz posta na którejś z pierwszych stron że nie odpisuje na maile z popularnych serwisów typu gmail, może to bylo właśnie powodem braku odpowiedzi od hajlajfa, założyłem protona i zobaczymy czy będzie odzew
Dobrze byłoby to umieścić gdzieś w widocznym miejscu dla nowych
Dobrze byłoby to umieścić gdzieś w widocznym miejscu dla nowych