RCGang.shop - temat główny
18.08.2026, 08:08
Super proporcje jednak jesli chodzi o mnie to wolę dać więcej podkładu. Ale dobrze że długo trzyma i nie trzeba dopalać, jak to przy niektórych produktach bywa. Smacznego
18.08.2026, 17:14
(17.08.2026, 21:29)bnq napisał(a): Paczka dalej nie wyslana... Co za typ z tego V.... 5 dni temu zrobiona platnosc... podziekuje, nastepne zamowienie bedzie juz raczej od kogos innego. Od chemical world leci to przez kilka kraji i tyle nie trwa, u kolezki dochodzi w 3 dni tutaj to jakis wielki bałagan. Podziekuje defiinitywnie. Najlepsze bedzie jak to nie doleci w tym tygodniu , sami sobie wyobrazcie .... xd czekac na paczke 2 tygodnie xd
Spokojnie tylko spokój może cię uratować paczka na pewno dojdzie do mnie też długo szła: denerwowałem się to prawda ale jednak nie robiłem scen.
A na towar warto było czekać bo jest diabelskie dobry.
19.08.2026, 18:15
Zeby nie siac dezinformacji, Paczka po kilku dniach zostala wysłana, ale wciaz na nia czekam
Byronik My order was 5fadb yellow , you sens me some wbite Staff , what Staff is it?
Po prostu zajebiście.... Zamawiam coś a dostaje coś innego no wkurwiony jestem teraz przepraszam za przekleństwa .
Napewno nie jest to fubinaca bo nie pachę to niczyma fubinaca strasznie śmierdzi. Narazie zaczęłam na wyjaśnienie sprawy.
Po prostu zajebiście.... Zamawiam coś a dostaje coś innego no wkurwiony jestem teraz przepraszam za przekleństwa .
Napewno nie jest to fubinaca bo nie pachę to niczyma fubinaca strasznie śmierdzi. Narazie zaczęłam na wyjaśnienie sprawy.
20.08.2026, 18:46
Według ciebie czym ma to pachnieć ? Kwiatkami ? Nowy sort to może pachnieć inaczej. A ty już gówno burze robisz i zaraz znowu będziesz przepraszał. Bo znając życie to Ty się pomyliłeś jak w większości twoich postów.
Nie robię gowno burzy tylko przy ostatnim zamówieniu otrzymałem sample i v powiedział żebym sugerował się zdjęciami bo jak wiadomo nie podpisuje opakowań . Teraz na zdjęciu nie widzę żeby 5fadb yellow było białe. Czy możesz przestać człowieku mnie zaczepiać ? Czy jakiś admin może zrobić z tym kolesiem poszedek? Po co te zaczepki człowieku pisałem ci pójdź do lekarza bo masz problemy. Już pisałeś że okok i nagle znowu . Nie wypowiadaj się w moich tematach . W życiu co że tak w necie sie dowartowciowujes? Wyjdź z domu chłopie. Znowu człowiekowi trzeba było tłumaczyć o co chodzi na czynniki pierwsze. Ładnie przerobiony jesteś.
Nie . ma pachniec idealnie fiołkami . Określiłem tylko zapach produktu człowieku.
Nie . ma pachniec idealnie fiołkami . Określiłem tylko zapach produktu człowieku.
Od tego jest forum typie żeby prowadzić konwersacje. Nie pasuje ci to wyjdź ty masz ciągle jakieś problemy wiecznie patrząc na posty to ci coś nie pasuje jak nie wysyłka to produkty które dostajesz. Z resztą masz rację po co komentować posty jakiemuś płaczkowi.
Good day my friends!
For costumers I can tell that noids appearance often look different and changes from batch to batch. But if you buy 5f you get 5f or adbb you grt adbb.
For bulk costumers we usually can provide picture of our latest batch which they buy.
Also if you need like special offer you message us over support.
Wish all good weekend.
What is your username do you buy from us?
For costumers I can tell that noids appearance often look different and changes from batch to batch. But if you buy 5f you get 5f or adbb you grt adbb.
For bulk costumers we usually can provide picture of our latest batch which they buy.
Also if you need like special offer you message us over support.
Wish all good weekend.
(21.08.2026, 12:13)Skittles napisał(a): Od tego jest forum typie żeby prowadzić konwersacje. Nie pasuje ci to wyjdź ty masz ciągle jakieś problemy wiecznie patrząc na posty to ci coś nie pasuje jak nie wysyłka to produkty które dostajesz. Z resztą masz rację po co komentować posty jakiemuś płaczkowi.
What is your username do you buy from us?

![[Obrazek: signal-2026-08-19-20-29-16-351.jpg]](https://i.postimg.cc/pXyM8D7K/signal-2026-08-19-20-29-16-351.jpg)