Ch**ce***um.n*
Artemida97
GR8 ChemS i LegalDarkBuzz mają 4-MMC z tego forum. No i można kupić je w małych ilościach. W tamtych sklepach nie kupuj, bo możesz stracić pieniądze. No, a jak chcesz kupić mniej niż 100 gram, jakąś niewielką ilość, np. kilka gram w tym sklepie to jeszcze ewentualnie możesz wygrać nagrodę za aktywność na forum w tym sklepie zamiast kupowania tam.
GR8 ChemS i LegalDarkBuzz mają 4-MMC z tego forum. No i można kupić je w małych ilościach. W tamtych sklepach nie kupuj, bo możesz stracić pieniądze. No, a jak chcesz kupić mniej niż 100 gram, jakąś niewielką ilość, np. kilka gram w tym sklepie to jeszcze ewentualnie możesz wygrać nagrodę za aktywność na forum w tym sklepie zamiast kupowania tam.
Sygnatura
02.08.2026, 18:26
No spoko, ale jest niewiele opinii, a z LDB generalnie nie ma żadnej od ponad roku, a wcześniejsze były mocno średnie i 4MMC, daj Pan spokój z takim gównem
Wczoraj, 09:20
Hej, jestem Noah i zastanawiam się, dlaczego nazwy sklepów są ocenzurowane? Znam te sklepy od lat. Czy chcecie w ten sposób zniechęcić innych, czy o co chodzi?
Przepraszam, użyłem Tłumacza Google.
Miłego dnia dla wszystkich!
Przepraszam, użyłem Tłumacza Google.
Miłego dnia dla wszystkich!
Wczoraj, 19:18
Tak są oznaczane „niezweryfikowane” sklepy przez nasze forum czyli konkurencja.
Be objective and honest.