Gdzie kupię substancje opioidowe?
27.08.2026, 22:34
nikt tego nie zrobi za ciebie
przecież na forum cebulka jest prosta jak budowa cepa istrukcja od a do z
przecież na forum cebulka jest prosta jak budowa cepa istrukcja od a do z
28.08.2026, 00:01
Może jak ktoś nie ma tak przepalonych styków, to jest to dla niego proste. Ja nie kumam tych kluczy i nie pamiętam już, ale coś mi tam nie poszło jak kiedyś próbowałem i nie chce mi się tracić czasu znowu. Ale nieważne już, bo znalazłem na bazarku pięknego piegusa, takiego o jakim marzyłem i w dużo lepszej cenie niż na naszych ulicach, tylko teraz się zastanawiam na jaki adres to zamówić, bo tam tylko kurier wchodzi w grę. Trochę boję się przypału, chociaż przy takiej niewielkiej ilości jaką chcę nabyć, to w sumie co mi mogą zrobić?
28.08.2026, 09:35
Chcesz opio to mam na zamocie dobrą heroinę. Po co się bawić w tabsy czy inne rzeczy od razu wał z grubej rury. Jak coś to pisz.
28.08.2026, 12:04
No przecież właśnie napisałem że znalazłem na bazarku piegusa 😄 jeśli nie wiesz co to jest, to nie wiem czy traktować twoje słowa poważnie 😅 no chyba że jesteś jeszcze niedoświadczony w temacie, albo kręcisz bekę. Tu w ogóle można tak wprost takie ogłoszenia dawać? A z jakiego miasta jesteś jakby co? 😄
28.08.2026, 12:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2026, 12:52 przez AnonimowyKamyk.)
Ale kusisz 😄 A daleko od granicy mieszkasz?
a dobra juz chyba nie potrzeba pomocy xd
gadales ze sprzedawcaa, przeciez nie powinno byc probleemu by nadac to na automat dhl dpd czy innu huj Xd? zawssze mozesz tez zamowic na fejkowe dane i adres a po nadaniu przekierowac se na automat nie
(28.08.2026, 00:01)AnonimowyKamyk napisał(a): tylko teraz się zastanawiam na jaki adres to zamówić, bo tam tylko kurier wchodzi w grę. Trochę boję się przypału, chociaż przy takiej niewielkiej ilości jaką chcę nabyć, to w sumie co mi mogą zrobić?
gadales ze sprzedawcaa, przeciez nie powinno byc probleemu by nadac to na automat dhl dpd czy innu huj Xd? zawssze mozesz tez zamowic na fejkowe dane i adres a po nadaniu przekierowac se na automat nie
prostuj się kurwo