baazar
27.08.2026, 11:48
No właśnie, bo mam za małą rangę a na stare konto nie pamiętam hasła.
To może jakaś zaszyfrowana podpowiedź
To może jakaś zaszyfrowana podpowiedź
27.08.2026, 21:37
Ostatnie pytanie: czy cyfra jest pierwsza, druga, czy trzecia? Myślę że to mi powinno wystarczyć i znajdę
27.08.2026, 22:41
Aha, ok, bo wcześniej pytałem o rozszerzenie domeny. No to dobrze, zakres się znacznie zmniejszył, gdyby rozszerzenie miało faktycznie dwie litery i jedną cyfrę, to wg czata GPT byłoby 6760 kombinacji 😅 dzięki 😉
29.08.2026, 17:19
Założyłem konto na marketplace o którym tu mowa i po wejściu w portfel który jest tam w moim panelu klienta, wyświetlił mi się kod QR. Niewiele myśląc podjechałem do najbliższego bitomatu i wpłaciłem parę stówek, wróciłem do domu i chciałem dokonać zakupu. Ale BTC nadal jest na moim koncie zero, chociaż minęła już dobra godzina. Czytam dopiero teraz coś na stronie w zakładce o płatnościach, żeby najpierw kupić BTC korzystając z dowolnej platformy, a potem aby przerwać powiązanie między kryptowalutami zamienić je na XMR.
Zjebałem sprawę? Czy możliwe że jeszcze za jakiś czas środki pojawią się w moim portfelu? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Kupowałem nie raz BTC w bitomacie i zazwyczaj już po chwili wyświetlały mi się w moim portfelu.
Zjebałem sprawę? Czy możliwe że jeszcze za jakiś czas środki pojawią się w moim portfelu? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Kupowałem nie raz BTC w bitomacie i zazwyczaj już po chwili wyświetlały mi się w moim portfelu.
Wczoraj, 15:48
Jasne, ale minęły już prawie dwie doby. Sprawdziłem też na mempool.space i nie ma żadnej transakcji oczekującej ani potwierdzonej. Chyba czas skontaktować się z infolinią bitomatu?