4-MMC - Opinie o produkcie
27.08.2026, 21:18
Przecież takie szafowanie nie ma najmniejszego sensu, odczuwanie zależy od jednostkowego wyczyszczenia organizmu u danego delikwenta.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
30.08.2026, 12:12
Napisz ktos szybko mi czy to warto zamówić na spróbowanie?
Be objective and honest.
30.08.2026, 13:01
jak nie jestes pewien to przeciez zawsze mozesz wziac cos sprawdzonego czego zakupu nie bedziesz zalowal i poprosic o probke 4mmc...
Pamiętaj bracie nie podawaj blanta szmacie.
01.09.2026, 12:17
agarthaistnieje już mam tak dość chlorów ze je znienawidziłem jedyny wybór po który mam ochotę czasem sięgnąć to mmc
Be objective and honest.
Przetestowałem te 4mmc, towar jest w proszku, jak na moje to też śmierdział, woń jest mocno wyczuwalna, przy formowaniu lajnow odcień wpadał miejscami w szary przez biurko, i od razu miałem skojarzenie z tym jak ktos już tu wczesniej pisał ze bylo zbierane z dywanu.
Co do testu, to jak na moje słaba euforia, ja preferuje mocno euforyczne sorty, przy pierwszej kresce splyw poparzyl gardlo, pozniej juz bylo ok.
Co do wysyłki to klasa swiatowa, ale niestety towar sie nie broni. Przetestowałem i osobiście wole poczekać az inny vendor uzupełni zapasy a w miedzyczasie zrobić przerwe
Co do testu, to jak na moje słaba euforia, ja preferuje mocno euforyczne sorty, przy pierwszej kresce splyw poparzyl gardlo, pozniej juz bylo ok.
Co do wysyłki to klasa swiatowa, ale niestety towar sie nie broni. Przetestowałem i osobiście wole poczekać az inny vendor uzupełni zapasy a w miedzyczasie zrobić przerwe
11.09.2026, 13:16
Czyli dokładnie to samo co ja miałem dwa tygodnie temu... Czekam na przesyłkę od poniedziałku, więc pewnie będę mieć znów to samo... Meh