anaboliki cos tego typu
25.08.2026, 01:28
troche nie w temacie jakichkolwiek narko.
Jestem w poszukiwaniu jakichs sterydow anabolicznych ale jestem totalnie zagubiony w tym temacie wiec przychodze do was z pytaniem czy ktokolwiek wie czy MOZE ktorys z partnerow oferuje cos w tej kategorii albo moze ma ktos zaufanego vendora ktorym bylby chetny sie podzielic
z gory dziekii
Jestem w poszukiwaniu jakichs sterydow anabolicznych ale jestem totalnie zagubiony w tym temacie wiec przychodze do was z pytaniem czy ktokolwiek wie czy MOZE ktorys z partnerow oferuje cos w tej kategorii albo moze ma ktos zaufanego vendora ktorym bylby chetny sie podzielic

z gory dziekii
Pamiętaj bracie nie podawaj blanta szmacie.
Wczoraj, 10:40
(25.08.2026, 01:28)agarthaistnieje napisał(a): troche nie w temacie jakichkolwiek narko.
z gory dziekii
Telegram : @ACkruk
Sprawdzone źródło którego cały czas używam
Wczoraj, 12:04
(25.08.2026, 01:28)agarthaistnieje napisał(a): troche nie w temacie jakichkolwiek narko.
z gory dziekii
,,Jestem w poszukiwaniu jakichs sterydow anabolicznych ale jestem totalnie zagubiony w tym temacie’’
odpuść sobie sterydy bo będziesz musiał nosić stanik jak ci gino wypierdoli , a po odstawieniu towaru i tak waga spadnie do tej sprzed cyklu.
Pamiętaj przy sterydach dieta musi być dopięta , poczytaj o profilaktyce tj częste badania hormonów i ogólne badania krwi , poczytaj na
Temat odbloku itp , szkoda zdrowia na bezsensowne kłucie dupy.