UK
Wczoraj, 16:59
Zna ktos strone/kogos lub sam jest w UK i odsylalby paczki? Za cene oczywiscie. Chodzi ze niektore paczki lepiej zeby to UK mniejszy problem na polapanie paki i z UK do polski jest bezpieczniej. Wysylam paczke na adres Uk kogos a on do mnie. Bylbym wdzieczny za pomoc
Wczoraj, 17:37
? Normalne pytanie skoro to forum to szukam odp. Paczki np z Indii wprost do pl prawie niemozliwe zeby nie jebneli a cenowo wychodzi to lepiej niz polska apteka nawet z receptami.
Jak bym miał co kolwiek z tamtad zamówić patrząc na higienę pracy, to odpuścił bym sobie ćpanie na dobre . XD czyli szukasz głupka na którego coś z tamtad zamówisz i jeśli wszystko dojdzie bez problemów do niego, to on dopiero wyśle ci dalej. W razie czego nie wpadniesz Ty tylko on. Szukaj frajera ale nie tutaj
Wczoraj, 17:43
Przypominam tylko że Wielka Brytania jest poza Unią europejska i wszystkie przesyłki przechodzą pełną kontrolę celno - skarbowa.
Natomiast przesyłki wewnątrz wspólnotowe przechodzą tylko wyrywkową kontrolę bezpieczeństwa.
Także o wiele bezpieczniej jest wewnątrz uni niż z poza niej i to jeszcze dwa razy (tam i powrót)
Zresztą nie jestem pewien czy vendorzy w ogóle wysyłają na wyspy.
Natomiast przesyłki wewnątrz wspólnotowe przechodzą tylko wyrywkową kontrolę bezpieczeństwa.
Także o wiele bezpieczniej jest wewnątrz uni niż z poza niej i to jeszcze dwa razy (tam i powrót)
Zresztą nie jestem pewien czy vendorzy w ogóle wysyłają na wyspy.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Wczoraj, 17:45
Dokładnie kurła ..pal wrotki
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
Wczoraj, 17:47
(Wczoraj, 17:40)Skittles napisał(a): Jak bym miał co kolwiek z tamtad zamówić patrząc na higienę pracy, to odpuścił bym sobie ćpanie na dobre . XD czyli szukasz głupka na którego coś z tamtad zamówisz i jeśli wszystko dojdzie bez problemów do niego, to on dopiero wyśle ci dalej. W razie czego nie wpadniesz Ty tylko on. Szukaj frajera ale nie tutaj
Chyba czegos nie zrozumiales. Zamowic tak na goscia i on odsyla mi i nie szukam frajera, bo normalnie takie cos niektorzy robia po prostu UK ma mniejsza szanse zeby zajebali pake ktora idzie na moje dane po prostu inny adres i potem ziomek wysyla mi i za to kase - triangular shipping. Nie mam magazynu zeby samemu to robic. A jesli pake jebna to sa leki i nikt nie bedzie jebniety oprocz lekow. Mysle ze tez taka osoba nie poda real danych/adresu ale nie jestem pewny
Wczoraj, 17:48
Nawet jeśli paka poleci z Indii to i tak lepiej jak od razu do polski bo przechodzi tylko jedną kontrolę celno - skarbowa.
Bo z Indii do GB masz jedną kontrolę i z GB do PL nasz drugą
Bo z Indii do GB masz jedną kontrolę i z GB do PL nasz drugą
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.