dut*h**sh*p.e*
Wczoraj, 21:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 21:43 przez wczorajodzis.)
spójrz w ofercie dokladnie na gramatury produktu coconut =) tam się pojawia ta gramatura ;P
PS. czekamy na recenzję każdego z produktu bo widać dużo produktów z różnych kategorii, fajnie by było poznać jakość i profil działania.
PS. czekamy na recenzję każdego z produktu bo widać dużo produktów z różnych kategorii, fajnie by było poznać jakość i profil działania.
Wczoraj, 21:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 21:58 przez Skittles.
Powód edycji: Błędy
)
Tylko w koce masz tą opcję. Ja wiem że to są sample.
prawda MariuszSANITARIUSz2 ?
Wszystkie produkty są mega aktywne. Ale tak, dobrze aby było coś więcej napisać na temat produktów które widać na zdjęciu. Jeśli chodzi o mnie to za tydzień w sobotę będzie wszystko opisane jak należy łącznie ze zdjęciami czasem działania i dawkowaniem. Mariusz jak opisuje co robi na czacie to miesza koko z 4mmc a Tusi z ketamina również 4mmc. Do tego wrzucał 2c-b .Więc nie wiem jak może zdać rzetelna opinie na temat każdego z odczynników. Ja zabiorę się za to jak należy. Pozdro
prawda MariuszSANITARIUSz2 ?Wszystkie produkty są mega aktywne. Ale tak, dobrze aby było coś więcej napisać na temat produktów które widać na zdjęciu. Jeśli chodzi o mnie to za tydzień w sobotę będzie wszystko opisane jak należy łącznie ze zdjęciami czasem działania i dawkowaniem. Mariusz jak opisuje co robi na czacie to miesza koko z 4mmc a Tusi z ketamina również 4mmc. Do tego wrzucał 2c-b .Więc nie wiem jak może zdać rzetelna opinie na temat każdego z odczynników. Ja zabiorę się za to jak należy. Pozdro
8 godzin(y) temu
Każdy z produktów jest aktywny 10/10 jest to synteza zagraniczna , nie ma żadnej lipy. Czystość jest piękna . Tylko czemu tylko ja dodaję zdjęcia i opisuje produkty , i jeszcze się do mnie prujecie a wytrwałiscie sami sample i nie dostaliście ani zdjęć ani opini?
Kozła kurwa ofiarnego szukacie ? Pisałem w temacie ketamina pisałem na czacie pisałem wszędzie gdzie się tylko dało że każdy z tych produktów jest mega aktywny i to czystość 100 stoprocent. Żeby przeprowadzić testy nad jedną substancja poważne i opisac potrzeba czasu więc to jedyne co wam mogę teraz japiwxc jeśli chcecie profesjonalny tr to trzeba poczekać w drodze jest tr na temat amfetaminy ja mam wszystko poukładane a wy ? Co zrobiliscie wy oprócz przypierdalania się do mnie ? ... Jeszcze raz każdy z produktów jest w 100 procentach aktywny mam ponad 10 letnie doświadczenie w badaniu substancji RC i nie tylko więc wiem co ******** mówię i pisze . Masz pytania na szybko to je kurwa zadaj. To ci odpowiem . Nie masz ? Czekaj cierpliwie na tr..... Będzie wszystko w swoim czasie ale na to potrzeba czasu .
Kozła kurwa ofiarnego szukacie ? Pisałem w temacie ketamina pisałem na czacie pisałem wszędzie gdzie się tylko dało że każdy z tych produktów jest mega aktywny i to czystość 100 stoprocent. Żeby przeprowadzić testy nad jedną substancja poważne i opisac potrzeba czasu więc to jedyne co wam mogę teraz japiwxc jeśli chcecie profesjonalny tr to trzeba poczekać w drodze jest tr na temat amfetaminy ja mam wszystko poukładane a wy ? Co zrobiliscie wy oprócz przypierdalania się do mnie ? ... Jeszcze raz każdy z produktów jest w 100 procentach aktywny mam ponad 10 letnie doświadczenie w badaniu substancji RC i nie tylko więc wiem co ******** mówię i pisze . Masz pytania na szybko to je kurwa zadaj. To ci odpowiem . Nie masz ? Czekaj cierpliwie na tr..... Będzie wszystko w swoim czasie ale na to potrzeba czasu .
4 godzin(y) temu
I hope to be able to give you a review with photos today on quite a few of their products!
MariuszSANITARIUSz2 ty do mnie to pisz a nie do innych użytkowników, ja na paczkę od niego czekam, i nie zobowiazywalem się jak ty publicznie kilkukrotnie ma czacie czy w postach. Twoje opinie nie mogą być brane pod uwagę bo to co piszesz na czacie to przechodzi ludzkie pojęcie człowieku. Nie mówiąc o Tym że nie umiesz się zachować bo jak nie piszesz od rzeczy i spamujesz to piszesz że walisz właśnie mix kety koko Tusi i 4MMC wiec pod uwagę tutaj brany nie będziesz w ogóle, bo Ty nawet nie masz pojęcia jak dany produkt działa więc jedynie co robisz to wprowadzasz tylko użytkowników w błąd.
1 godzinę temu
Wracając do tematu, bardzo szeroka oferta z zdjęcia wynika również stronę wcześniej, że ciekawie wygląda 3mmc =)
a ciężko o 3mmc, bo rynek zalało 4mmc w różnej postaci przeważnie pyłkowatej lub micro kryształach =)
kontakt z samym V' oceniam na bardzo dobry, możliwe że będzie tutaj niebawem o czym pisać coś więcej =)
a ciężko o 3mmc, bo rynek zalało 4mmc w różnej postaci przeważnie pyłkowatej lub micro kryształach =)
kontakt z samym V' oceniam na bardzo dobry, możliwe że będzie tutaj niebawem o czym pisać coś więcej =)